Op zoek naar actuele ontwikkelingen ggz?

actuele ontwikkelingen ggz
EY Verslaggeving Actuele ontwikkelingen GGZ EY Nederland.
Actuele ontwikkelingen GGZ. Actuele ontwikkelingen GGZ. Back to Overview. De GGZ sector bevindt zich nog altijd niet in stabiel vaarwater. De onzekerheden over de toekomst zijn nog groter dan voorheen als gevolg van de invoering van de Jeugdwet en Wmo ingaande 1 januari 2015.
Elke dag het nieuws uit de geestelijke gezondheidszorg op een rij!
21 december 2017 GGZ Nederland reageert op het bericht van de Rotterdamse politiechef die verwarde personen dodelijker dan terrorisme noemde. GGZ Nederland herkent het beeld dat kwetsbare mensen met allerlei problemen tussen wal en schip kunnen vallen. GGZ Nederland voelt zich vera.
AZW Actueel: actuele ontwikkelingen arbeidsmarkt, zorg en welzijn juli 2017 GGZ Connect platform.
Wonen en ggz. Zorg Dichtbij Ambulantisering. Zorg Dichtbij Basis ggz. Zorg Dichtbij eHealth. Zorg en recht. Zorg en recht Algemene leveringsvoorwaarden. Zorg en recht Informatie-uitwisseling. GGZ Nederland Connect // Berichten // AZW Actueel: actuele ontwikkelingen arbeidsmarkt, zorg en welzijn juli 2017.
GGZ Internationaal GGZ Nederland.
GGZ Nederland informeert haar leden over actuele internationale ontwikkelingen en de mogelijke impact daarvan op hun zorgverlening en bedrijfsvoering. Ook geven we informatie aan internationale partners over de Nederlandse specialistische ggz. Waar mogelijk oefenen wij invloed uit op het beleid van internationale organisaties.
Actueel GGZ Nederland.
GGZ Nederland: Volante is waardevolle aanvulling voor sector. 14-12-2017 in Algemeen. GGZ Nederland feliciteert haar leden Dimence Groep, GGZ Eindhoven, GGZ Noord-Holland-Noord en Lenti. Vraagbaak Psychiatrie en recht, meer dan 500 meest gestelde vragen. 14-12-2017 in Zorg en recht Privacywetgeving.
Langdurende zorg GGZ Nederland.
Stichting Vergeten Slachtoffers Tweede Wereldoorlog. GGZ Nederland heeft met de overheid en andere partners in het Bestuurlijk Akkoord en in het Zorgakkoord afspraken gemaakt over de langdurende zorg. De belangrijkste ontwikkelingen.: Gemeenten zijn verantwoordelijk voor de inkoop van beschermd wonen en maatschappelijke ondersteuning van psychisch kwetsbare burgers, volgens de Wmo 2015.;
Nieuwe ontwikkelingen in de psychiatrie.
Elke dag het nieuws uit de geestelijke gezondheidszorg op een rij! Afkortingen in de GGZ. Dwang en drang. Wet Langdurige Zorg. Nieuwe ontwikkelingen in de psychiatrie. 6 juli 2015 Wat zijn de ontwikkelingen in de psychiatrie in Nederland? Aartjan Beekman, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie NVvP, legt uit wat de uitdagingen voor de moderne psychiatrie zijn.

Contacteer ons