Meer resultaten voor eigen praktijk starten als basispsycholoog

eigen praktijk starten als basispsycholoog
Hoop voor de toekomst Psychologie Praktijk.
Want ook als basispsycholoog kun je veel bereiken, zelfs je eigen praktijk, als je dat wilt tenminste. En de GGZ is continue in ontwikkeling, hopelijk gaat het binnenkort weer terrein winnen en komt er meer aandacht en geld voor de geestelijke gezondheidszorg.
Een Eigen Praktijk RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
Gebleken is dat zorgverzekeraars graag contracten aangaan met vrijgevestigden, maar ook zonder kontrakt of zonder vergoeding bestaat er een groeiende markt voor vrijgevestigden met een eigen praktijk. Deze workshop helpt u bij het opzetten van een eigen praktijk en het formuleren van uw eigen ondernemingsplan, toegesneden op uw eigen wensen en mogelijkheden, en heeft als doel u wegwijs te maken in de wereld van het ondernemerschap.
Functiewaardering FVB.
Eigen praktijk starten. Algemene voorwaarden en modelovereenkomst. Vergoedingen en facturatie. Evaluatie en tevredenheidsonderzoek. Zorgstandaarden en generieke modules. Generieke module Vaktherapieën. Product en moduleontwikkeling. Recent verschenen producten en modulen. FVB Kennisnetwerk Affectregulerende vaktherapie. FVB Kennisnetwerk Autisme Spectrum Stoornis. FVB Kennisnetwerk Forensich werkveld.
Nieuws King nascholing.
We starten op 10 januari! op 08 maart 2017 1354.: Richtlijnen voor jeugdhulp en jeugdbescherming uitgelicht. Op initiatief van het NIP, de NVO en de BPSW zijn tussen 2010 en 2015 veertien richtlijnen ontwikkeld. Deze richtlijnen voor jeugdhulp en jeugdbescherming ondersteunen jou als professional in de praktijk.
ZZP psycholoog gezocht.
Bevlogen en bekwaam? Two Be Praktijk is een middelgrote groepspraktijk in het centrum van Rotterdam met een paar kleine vestigingen in randgemeenten. GZ-psycholoog regiebehandelaar vast dienstverband 32-36 uur Drachten. ongeveer 2 maanden geleden. Freelance of ZZP is optioneel. De GZ Psycholoog die wij zoeken is. In bezit van de geldende kwalificaties voor GZ Psycholoog. Psycholoog flex 16-24 uur. ongeveer 2 maanden geleden. Je komt te werken via een uitzendconstructie op basis van een 0 uren contract of zzp overeenkomst. Als flex basispsycholoog / behandelaar ben jij een vliegende.
Eigen praktijk starten als psycholoog.
Ben je van plan een eigen psychologenpraktijk te starten en zoek je een praktijkwebsite? Als psycholoog start je jouw praktijk voor psychologie goed en professioneel met een krachtig logo, een mooie huisstijl maar ook vooral een website die voor je werkt.
PsyZorg ZO-Brabant is een regionaal samenwerkingsverband van psychologen.
Zowel de verwijzende huisartsen zitten in de BV als GGZ NHN. Is er nog een vrije zorgkeus als je eigen huisarts en instelling waar je komt in dezelfde BV zitten? Vicino heeft de ambitie om op termijn minstens driehonderd van de vierhonderd huisartsen in die regio zo te voorzien. Zelfstandigen in die regio zien hun praktijk leeglopen en hebben het nakijken!
deFinanseurs.
Groot worden door klein te blijven daar gaat ons hart sneller van kloppen. Want hoe kunnen wij een waardevolle sparringpartner zijn als we het echte contact met jou verliezen? Ga met ons op ideeënsafari en ontdek dat een verantwoord financieel beleid en business happiness prima samen gaan. Gewoon, 100 procent transparant. In alles wat we doen, zodat jij betrokken bent én blijft bij elke stap van je eigen financiële verhaal.

Contacteer ons