Resultaten voor gz psycholoog eigen praktijk

gz psycholoog eigen praktijk
Van psycholoog bij organisatie naar eigen praktijk. Hoe doet ze het? Het Coach Bureau.
Van psycholoog bij organisatie naar eigen praktijk. Hoe doet ze het? Simone Vankan 38, foto is psycholoog en systeemtherapeut in de forensische psychiatrie. Haar cliƫnten zijn jongeren met gedragsproblemen, gezinsleden en daders van seksueel misbruik en huiselijk geweld. Het is een zware baan.
Een eigen praktijk in 10 stappen Ikgastarten.
Een eigen praktijk in 10 stappen. Ben jij werkzaam in de zorg en heb je de keuze gemaakt voor de start van een eigen praktijk of neem je een bestaande praktijk over? Dan is het goed om te weten dat er een aantal regels zijn van de overheid.
Eigen praktijk starten als psycholoog.
Eigen praktijk starten als vrijgevestigd psycholoog. Ben je van plan een eigen psychologenpraktijk te starten en zoek je een praktijkwebsite? Als psycholoog start je jouw praktijk voor psychologie goed en professioneel met een krachtig logo, een mooie huisstijl maar ook vooral een website die voor je werkt.
Eigen praktijk in de GGZ, zonder BIG of NIP-registratie NIP.
U bent hier: Home Uw beroep Werken als psycholoog Eigen praktijk in de GGZ, zonder BIG of NIP-registratie. Eigen praktijk in de GGZ, zonder BIG of NIP-registratie. Eigen praktijk in de GGZ, zonder BIG of NIP-registratie. In Nederland is de titel psycholoog niet wettelijk beschermd.
Een Eigen Praktijk RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
Gebleken is dat zorgverzekeraars graag contracten aangaan met vrijgevestigden, maar ook zonder kontrakt of zonder vergoeding bestaat er een groeiende markt voor vrijgevestigden met een eigen praktijk. Deze workshop helpt u bij het opzetten van een eigen praktijk en het formuleren van uw eigen ondernemingsplan, toegesneden op uw eigen wensen en mogelijkheden, en heeft als doel u wegwijs te maken in de wereld van het ondernemerschap.
Starterschecklist eigen praktijk gz-psycholoog NVGzP.
Opleiding tot klinisch psycholoog. Opleiding tot klinisch neuropsycholoog. Bij en nascholing. CAO en arbeidsvoorwaarden. Herregistratie als gz-psycholoog. Privacy en gegevens. Lidmaatschap op maat. NVGzP/VvAA juridische helpdesk. NVGzP Starterschecklist eigen praktijk gz-psycholoog. Starterschecklist eigen praktijk gz-psycholoog. Een praktijk starten of toetreden tot een maatschap is een belangrijk moment in je loopbaan als gz-psycholoog.
BSL Shop GZ-psycholoog en eigen praktijk Els van den Heuvel Boek.
Els van den Heuvel is eerstelijnspsycholoog, gz-psycholoog, psycholoog van arbeid en gezondheid en cognitief gedragstherapeut en werkt sinds 2005 in haar eigen praktijk. Daarvoor werkte zij als eerstelijnspsycholoog en manager in loondienst bij De Psychologenpraktijk BV van Thuiszorg Breda en daaraan voorafgaand was zij als bedrijfspsycholoog en arbeids en organisatiedeskundige verbonden aan de ArboUnie.

Contacteer ons