Resultaten voor gz psycholoog eigen praktijk

gz psycholoog eigen praktijk
GZ-psycholoog in Hengelo, Twente.
Ik ben sinds 1998 werkzaam als GZ-psycholoog en heb een eigen praktijk in gezondheidscentrum t Kompas in Hengelo ov. Met veel plezier en enthousiasme help ik kinderen en jongvolwassenen bij verschillende psychologische hulpvragen. Ik ben nieuwsgierig naar mensen; naar hun leven en kijk op dingen.
De vrijgevestigd psycholoog Hulpvormen Proud2bme.
Op het gebied van hulpverlening, voor zowel eetstoornissen als andere problematiek, zijn er natuurlijk ontzettend veel mogelijkheden, waaronder een behandeling bij vrijgevestigd psycholoog. Dit is een zelfstandig psycholoog met een eigen praktijk die vaak ook gespecialiseerd is in bepaalde psychische stoornissen of therapieën.
Marion Stronks, GZ-psycholoog.
Ik heb binnen mijn eigen praktijk veel ervaring opgedaan met psychische klachten rond zwangerschap, bevalling en ouderschap. Behandeling van klachten in en rond deze periode vind ik heel waardevol voor zowel de ouder als voor het kind. In deze periode wordt een belangrijke basis gelegd in de hechting tussen ouder en kind. Als orthopedagoog en psycholoog weet ik hoe belangrijk een veilige hechting is voor de verdere ontwikkeling van het kind.
Eigen praktijk starten als psycholoog.
Eigen praktijk starten als vrijgevestigd psycholoog. Ben je van plan een eigen psychologenpraktijk te starten en zoek je een praktijkwebsite? Als psycholoog start je jouw praktijk voor psychologie goed en professioneel met een krachtig logo, een mooie huisstijl maar ook vooral een website die voor je werkt.
Psychologie Praktijk Amsterdam.
U kunt zelf bellen voor een afspraak. Soms geeft de psycholoog aan dat een gespecialiseerde hulpverlener u beter kan helpen, bijvoorbeeld iemand binnen de Specialistische GGZ zoals een psychiater. Voor deze hulpverlening krijgt u dan een verwijzing. In overleg met u, wordt de huisarts daarover geïnformeerd. Lees hier meer over. Psychologen van Psychologie Praktijk Amsterdam helpen bij.: Angsten Depressie, somberheid Klachten naar aanleiding van een traumatische gebeurtenis Rouw en verlieservaringen Overspannenheid, burn-out, surmenage Werk en studieproblemen, werkeloosheid Relatieproblemen Vage" lichamelijke klachten hoofdpijn, maagmijn Dwangmatig handelen of gedachten die terugkomen Problemen met vriendschappen Seksuele problemen Opvoedprolemen Problemen met ouder worden. Lees hier meer. Psychologiepraktijk Amsterdam zoekt versterking van het team bij de eerstelijns Generalistische Basis GGZ.: Ben jij de GZ-psycholoog die wij zoeken? Lees hier verder. Generalistische Basis GGZ wordt volledig vergoed door uw ziektekostenverzekering. Psychologische zorg is opgenomen in uw ziektekostenverzekering en zonder een eigen bijdrage.
Vacature GZ-psycholoog Amsterdam Slaapmakend.
Als je een eigen praktijk hebt of van plan bent om deze op te richten dan is deze functie daar goed mee te combineren. Werving van cliënten en administratieve ondersteuning doen wij. Zoek je een collegiale en informele omgeving met veel vrijheid?
BSL Shop GZ-psycholoog en eigen praktijk Els van den Heuvel Boek.
Els van den Heuvel is eerstelijnspsycholoog, gz-psycholoog, psycholoog van arbeid en gezondheid en cognitief gedragstherapeut en werkt sinds 2005 in haar eigen praktijk. Daarvoor werkte zij als eerstelijnspsycholoog en manager in loondienst bij De Psychologenpraktijk BV van Thuiszorg Breda en daaraan voorafgaand was zij als bedrijfspsycholoog en arbeids en organisatiedeskundige verbonden aan de ArboUnie.
Psycholoog Nijmegen Praktijk voor Psychologie GZ Psycholoog.
GZ Psycholoog Nijmegen. Iedereen ervaart wel eens een moeilijke periode in zijn leven. Soms is men in staat om er op eigen kracht weer bovenop te komen. Soms is er meer nodig. Dan kan het raadzaam zijn om deskundige hulp in te schakelen. Bij Praktijk voor Psychologie bent u aan het juiste adres.

Contacteer ons