Meer resultaten voor vacature gz psycholoog in opleiding tot klinisch psycholoog

vacature gz psycholoog in opleiding tot klinisch psycholoog
Vacatures KP RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
werken bij RINO. Opleidingen voor Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg BIG. Info voor GGZ-instellingen. Postacademische cursisten maken gebruik van een door RINO amsterdam op maat ontwikkelde digitale leeromgeving: moodle.rino.nl. Hieronder vind je vacatures voor de opleiding tot klinisch psycholoog KP.
Opleiding tot gz-psycholoog, klinisch psycholoog en psychotherapeut Curium-LUMC.
De psychotherapeut is in de geestelijke gezondheidszorg aanvullend ten opzichte van de gezondheidszorgpsycholoog, de klinisch psycholoog, de klinisch neuropsycholoog en de psychiater. Om psychotherapeut te worden volgen deelnemers de postmaster opleiding tot psychotherapeut bij één van de zes regionale stichtingen.
Vacatures psychologen Nederlands Instituut van Psychologen.
GZ-psycholoog Psychologenpraktijk Kerkrade / Heerlen is een dynamische en anticiperende maatschap. Regio Zwolle, Klinisch of GZ psycholoog. Isala is één ziekenhuisorganisatie met vijf locaties in Zwolle, Meppel, Steenwijk, Kampen en Heerde. Onder het motto gastvrije zorg dichtbij als het kan en verder weg als het moet waarborgen wij samen het aanbod van basis en topzorg in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel.
Opleiding tot klinisch psycholoog NVGzP.
De gz-psycholoog in opleiding tot specialist gios werkt gemiddeld drie dagen per week in een praktijkinstellingen en volgt gemiddeld één dag per week cursorisch onderwijs. Er bestaat een aparte opleiding tot klinisch psycholoog voor gz-psychologen die zich willen specialiseren in het werken met kinderen en jeugdigen.
Functie Officier Specialist GZ-Psycholoog bij de Landmacht.
Je wordt aangesteld in de rang van kapitein met na je opleiding een dienverplichting. In het laatste jaar van je dienverplichting kun je vragen om verlenging van je contract of de dienst verlaten. Voor excellerende militair gz-psychologen bestaat de mogelijkheid om zich door te ontwikkelen tot psychotherapeut of klinisch psycholoog. Dit is afhankelijk van beschikbare vacatures en gebleken geschiktheid voor opleidbaarheid naar het niveau van senior klinisch psycholoog/psychotherapeut. Daarnaast bieden we je iets wat andere werkgevers niet kunnen: unieke werk en levenservaring en de kans om wereldwijd bij te dragen aan vrede en veiligheid. Voor verdere oriëntatie op deze functie kun je een mail sturen naar specialisten@werkenbijdefensie.nl. Het is handig om je cv in je mail mee te sturen zodat wij over al je gegevens beschikken. Het is op dit moment helaas niet mogelijk om te solliciteren op deze functie. Ingeschreven voor vacature alert.
Specialistische opleiding tot klinisch psycholoog.
Zij is in 2013 gepromoveerd en combineert sindsdien haar klinische functie bij PsyQ Den Haag afdeling psychotrauma met onderzoek en onderwijs aan de Universiteit Leiden. Zij is tevens erkend cognitief gedragstherapeut. Daarnaast is Maartje hoofdopleider van de specialistische opleiding tot klinisch psycholoog VO regio Leiden/Rotterdam en van de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog VO regio Leiden. Deze docent werkt mee aan.: Postmaster opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog GZ.
Psychologie Werken bij Arkin.
Arkin biedt een 4-jarige praktijkopleiding aan, die in combinatie met het cursorische deel, dat door de Rino Noord Holland verzorgd wordt, leidt tot de klinisch psycholoog met BIG-registratie art. Download de factsheet klinisch psycholoog of stuur de factsheet door. De opleiding tot psychotherapeut.
Gz-psycholoog Opleiding Klinisch Psycholoog-vacatures februari 2018 Indeed.nl.
Als klinisch psycholoog geef je werkbegeleiding en/of supervisie aan collegas in opleiding tot GZ psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Dimence Groep Vacatures in Zwolle. Lees meer over werken bij Dimence Groep.

Contacteer ons