Resultaten voor vacature gz psycholoog in opleiding tot klinisch psycholoog

vacature gz psycholoog in opleiding tot klinisch psycholoog
Werken Bij Pro Persona.
Als er vacatures zijn voor opleidingsplaatsen dan wordt dit bekend gemaakt via de website van het SPON. De opleiding tot klinisch psycholoog neemt vier jaar in beslag. Drie tot vier dagen per week worden besteed aan werken en leren in de praktijk.
Vacatures opleidingsplaatsen RINO Zuid.
Wat doet een klinisch psycholoog? Voor wie is de opleiding? Doel van de opleiding. Kosten en aanmelden. Aanmelding en selectie. De beschikbare vacatures voor praktijkopleidingsplaatsen voor de KP-opleiding VO in de regio Zuid-Nederland kunnen op verzoek van een praktijkinstelling op de vacaturepagina worden weergegeven. Sollicitaties moeten altijd rechtstreeks gericht worden aan de praktijkinstellingen en niet aan RINO Zuid. Alleen kandidaten die voldoen aan de opleidingseisen kunnen op praktijkopleidingsplaatsen voor deze opleiding solliciteren. Vacatures kunnen het gehele jaar door worden geplaatst, mail hiervoor naar de webredacteur. Vacatures voor de KP-opleiding KJ zijn terug te vinden op de website van de RINO Groep te Utrecht. RINO ZUID OPLEIDINGEN. GZ psycholoog KJ.
Opleidingen Geestelijke Gezondheidszorg Westelijk Noord-Brabant.
Jaarlijks in januari. De opleiding tot klinisch psycholoog omvat in totaal 4.075 uur, verdeeld over het cursorisch onderwijs en het praktijkonderwijs. Daarnaast volgt men een leertherapie van 50 uur. De opleiding is zo ingericht dat het onderdeel psychotherapie gelijkwaardig is aan dit van de opleiding tot psychotherapeut.
Opleiding LVMP Landelijke Vereniging Medische Psychologie.
In het opleidingsregister staan alle personen die in opleiding zijn tot gezondheidszorgpsycholoog, klinisch psycholoog, klinisch neuropsycholoog en psychotherapeut. Het opleidingsregister is naast een registratiemiddel ook een belangrijk instrument bij de toekenning van subsidies aan praktijkopleidinginstellingen. Dit zijn de instellingen waar de aanstaande gezondheidszorgpsychologen, klinisch psychologen, klinisch neuropsychologen en psychotherapeuten werken tijdens hun opleiding.
11 Klinisch Psycholoog vacatures in Den Haag Adzuna.
Gz psycholoog OrganisatiePsyQ: Dienstverband8: tot 32 uur StandplaatsDen: Haag Noord Carel Reinierszkade Salarismin. Meer over deze vacature. PSYQ HAARLEM, 2521 EN. opleiding en onderzoek waardoor we excellente medewerkers in huis hebben. Veel psychologen volgen een GZ, psychotherapie of Klinisch Psychologen opleiding.De sfeer van de vestiging crisisdienst en geeft u advies en consultatie.
Vacature Klinisch Psycholoog voor Sterk GGZ in Meerlo.
Op termijn kan de rol van praktijkopleider voor zowel psychologen io tot GZ-psycholoog als GZ psychologen in opleiding tot klinisch psycholoog ook tot de mogelijkheden gaan behoren. Hiƫrarchisch valt de functionaris onder de Manager Zorg. Wat vragen we van jou?
Klinisch Psycholoog: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Verder geef ik les in oplossingsgericht werken en ben ik docent bij de opleiding tot klinisch psycholoog en psychotherapeut bij de Postmaster Psychologie Opleiding PPO verbonden aan de Rijks Universiteit Groningen RUG. Daarnaast ben ik als onderzoeker bezig met promotieonderzoek in. Lees de rest van het interview. Verwante beroepen klinisch Psycholoog. Sector Gezondheidszorg Farmacie, Sector Onderzoek. Uitdrukkingsvaardigheid, Analytisch, Doorzettingsvermogen. WO, Post Doc. Van 3.500 tot 5.800. Huisartsen, Therapeuten, Pedagogen, Medewerkers zorginstellingen, Cliƫnten, Onderzoekers, Proefpersonen. Profit en Non-Profit. Vacatures klinisch psycholoog. Op zoek naar een nieuwe baan als Klinisch Psycholoog? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Klinisch Psycholoog.
Vacatures Opleidingsplaats klinisch neuropsycholoog Vacat.
PsyQ zoekt een GZ psycholoog / Klinisch Psycholoog/ Klinisch Neuropsycholoog te Universitair geplaatst op 25-02-2019PsyQ in Den Haag zoekt voor het Psychodiagnostisch Centrum PDCeen GZ psycholoog of een klinisch neuro 2 dagen geleden Volledige vacature bekijken. Voor een gespecialiseerde organisatie zoeken wij in Arnhem een psycholoog met ervaring in de behandeling van lichamelijke / cognitieve klachten. 10 uur geleden Volledige vacature bekijken. Stichting Centre for Human Drug Research. Stichting Centre for Human Drug Research via NationaleVacaturebank.nl ZH Leiden. talentvolle arts eventueel neuropsycholoog die het leuk vindt om met een hecht, multidisciplinair team een bijdrage te leveren aan wetenschappelijk en commercieel onderzoek. Je richt je hierbij op alle aspecten van het klinisch 36 dagen geleden Opslaan. Opleiding Klinisch Neuropsycholoog. Lentis UT Utrecht. Binnen Lentis kun je de opleiding tot klinisch neuropsycholoog volgen.

Contacteer ons