Op zoek naar vacature gz psycholoog in opleiding tot klinisch psycholoog?

vacature gz psycholoog in opleiding tot klinisch psycholoog
Vacatures opleidingsplaatsen RINO Zuid.
Wat doet een klinisch psycholoog? Voor wie is de opleiding? Doel van de opleiding. Kosten en aanmelden. Aanmelding en selectie. De beschikbare vacatures voor praktijkopleidingsplaatsen voor de KP-opleiding VO in de regio Zuid-Nederland kunnen op verzoek van een praktijkinstelling op de vacaturepagina worden weergegeven. Sollicitaties moeten altijd rechtstreeks gericht worden aan de praktijkinstellingen en niet aan RINO Zuid. Alleen kandidaten die voldoen aan de opleidingseisen kunnen op praktijkopleidingsplaatsen voor deze opleiding solliciteren. Vacatures kunnen het gehele jaar door worden geplaatst, mail hiervoor naar de webredacteur. Vacatures voor de KP-opleiding KJ zijn terug te vinden op de website van de RINO Groep te Utrecht. RINO ZUID OPLEIDINGEN. GZ psycholoog KJ.
Opleiding Klinisch Psycholoog-vacatures januari 2018 Indeed.nl.
De functie van klinisch psycholoog / GZ psycholoog bestaat uit de volgende werkzaamheden. Gesponsord door Parnassia Groep vacature opslaan. Maandag 14 reviews Groningen. Afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog. Voor regio Groningen en Drenthe ben ik op zoek naar een Klinisch Psycholoog die graag projectmatig te werk gaat. Gesponsord vacature opslaan. Psychotherapeut / Klinisch Psycholoog in Rotterdam.
Specialistische opleiding tot klinisch psycholoog.
Zij is in 2013 gepromoveerd en combineert sindsdien haar klinische functie bij PsyQ Den Haag afdeling psychotrauma met onderzoek en onderwijs aan de Universiteit Leiden. Zij is tevens erkend cognitief gedragstherapeut. Daarnaast is Maartje hoofdopleider van de specialistische opleiding tot klinisch psycholoog VO regio Leiden/Rotterdam en van de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog VO regio Leiden. Deze docent werkt mee aan.: Postmaster opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog GZ.
Opleiding tot klinisch psycholoog NVGzP.
tot gz-psycholoog: een combinatie van praktijkopleiding en theoretische opleiding. De gz-psycholoog in opleiding tot specialist gios werkt gemiddeld drie dagen per week in een praktijkinstellingen en volgt gemiddeld één dag per week cursorisch onderwijs. Er bestaat een aparte opleiding tot klinisch psycholoog voor gz-psychologen die zich willen specialiseren in het werken met kinderen en jeugdigen.
Altrecht Altrecht.
De leerarbeidsovereenkomst geldt voor 32 uur per week, tenzij anders vermeld. Opleiding tot Klinisch psycholoog jaarlijks 3-4 plaatsen. Sinds 2003 bestaat de specialistische opleiding klinisch psycholoog artikel 14 wet BIG, met daarin de opleiding psychotherapie. In deze opleiding gaat het vooral om verdieping in psycho diagnostiek en behandeling van complexe problematiek, wetenschappelijk onderzoek, management en innovatie. Het theoretische gedeelte blokken van twee aaneengesloten dagen vijf dagdelen per maand volgt men bij de Centrale RINO Groep in Utrecht. De opleiding duurt vier jaar. De opleidingskandidaten zijn voor minimaal 28 uur per week in dienst. Werving vindt ieder jaar plaats in het najaar, aanname vindt plaats tussen januari en maart. P-opleider van Altrecht is dhr. Dingemanse, klinisch psycholoog, waarnemend P-opleider is dhr. van Rossum, klinisch psycholoog. De hoofdopleider van de regio voor de GZ opleiding is mevrouw Dr.
Gz Psycholoog Opleiding-vacatures januari 2018 Indeed.nl.
Ben jij een afgestudeerd psycholoog die zijn horizon graag wil verbreden? De sectie Erfelijkheidsadvisering bestaat uit een team van 15 klinisch genetici, 4. 1 dag geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor LUMC Vacatures in Leiden. Lees meer over werken bij Lumc. Amsta 24 reviews Nederland 1 plaats. Amsta heeft een actieve vakgroep psychologie met 6 GZ psychologen, 1 psycholoog in opleiding tot GZ psycholoog en 3 masterpsychologen.
Klinisch Psycholoog Opleiding-vacatures januari 2018 Indeed.nl.
Klinisch psycholoog of ervaren GZ psycholoog KJ. Klinisch psycholoog, psychotherapeut, GZ psycholoog en de opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ._. Regiebehandelaar Klinisch Psycholoog of ervaren GZ. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Fier Vacatures in Rotterdam. Basis psycholoog volwassenen.
Gz-psycholoog Opleiding Klinisch Psycholoog-vacatures januari 2018 Indeed.nl.
De opleiding tot GZ psycholoog is een pré; Naast de werkzaamheden binnen Domus Nostra maak je deel uit van een psychologenvakgroep bestaande uit drie GZ. Gesponsord door Zorg en Welzijn Plein vacature opslaan. GZ psycholoog / klinisch psycholoog / psychotherapeut in Den H.

Contacteer ons