Op zoek naar vacature psycholoog in opleiding tot gz psycholoog?

vacature psycholoog in opleiding tot gz psycholoog
Basis psycholoog in opleiding tot GZ Psycholoog Amphia Ziekenhuis.
Werken bij Amphia. Basis psycholoog in opleiding tot GZ Psycholoog. Voor de Zorgkern Medische Psychologie zoeken wij, voor de vakgroep Medische Psychologie, per 1 januari 2019 een basispsycholoog in opleiding tot gz-psycholoog voor 32 uur gemiddeld per week. Dienstverband: 2 jaar op basis van leer-arbeidsovereenkomst. Uren per week: 32 uur. De sluitingsdatum voor deze vacature is verlopen.
Postmasteropleidingen Radboud Universiteit.
Je werkt dan in een gz-instelling én je volgt de opleiding. Na de GZ-opleiding. Na het afronden van de GZ-opleiding kun je je nog verder specialiseren in drie zogeheten BIG-geregistreerde beroepen. Alleen BIG-geregistreerde behandelaars zijn bevoegd tot bepaalde behandelingen en worden vergoed door zorgverzekeraars.: Verder staat na de GZ-opleiding deelname aan de zogeheten profielopleidingen open, o.a. voor Ouderenpsycholoog, Forensisch psycholoog, Verslavingspsycholoog en Eerstelijnspsycholoog.
Vacatures psychologen Nederlands Instituut van Psychologen.
Heb je belangstelling voor het werken met kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking en wil je hen op weg helpen? Amsterdam, Basis-psycholoog met opleiding. Basis-psycholoog met opleidingsplaats tot GZ-psycholoog 32 uur Psychologie La Croix is op zoek naar een ambitieuze Basis-psycholoog met ervaring in het behandelen van cliënten met uiteenlopende problematiek. Amsterdam, GZ psycholoog Ouderen.
Functieomschrijving GZ-psycholoog bkv.jobs. BKV. Open menu. BKV. BKV. BKV. BKV. BKV.
Om te starten met de opleiding tot gz-psycholoog heb je een doctoraal of masterdiploma nodig in de Psychologie, Pedagogische Wetenschappen of Gezondheidswetenschappen afstudeerrichting geestelijke gezondheidskunde. Diegenen die de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog volgen, worden conform een besluit van de Kamer GZ aangeduid als psycholoog in opleiding tot gz-psycholoog piog. De loopbaan van een gz-psycholoog. Er staan momenteel meer dan 9.000 personen ingeschreven in het Register Gezondheidszorgpsycholoog. Binnen ieder van deze beroepsgroepen wordt een basisberoep en een specialistisch beroep onderscheiden. Binnen de psychologische beroepen zijn dat de gezondheidszorgpsycholoog, de klinisch psycholoog en de psychotherapeut. Het salaris van een Gz-psycholoog. Het salaris loon van een gz-psycholoog ligt tussen de 3.265, en 5.130, per maand. De salarissen zijn afhankelijk van de cao salarisschalen. Zelfstandig gz-psychologen bepalen zelf hun tarief. Vacature: Gz-psycholoog tijdelijk ziekenhuis Zeeland.
Team PKJP.
Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog, systeemtherapeut. Psychologisch onderzoek, systeemonderzoek, systeemtherapie, psycho-educatie, dagdroomtherapie, cognitieve gedragstherapie, ouderbegeleiding, EMDR. Woensdag oneven weken, donderdag. Marlieke van Rijt. Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog. Psychologisch onderzoek, psycho-educatie, cognitieve gedragstherapie, speltherapie, sociale-vaardigheidstraining en ouderbegeleiding. Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag.
Vacatures GZ RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
Opleiding Infant Mental Health. Opleidingsroute Laag IQ GGZ. Boom vakliteratuur met korting. RINO BIG Opleidingen. RINO BIG Algemeen. Info voor praktijkinstellingen. RINO BIG Vacatures. Opleidingen voor Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg BIG. Info voor praktijkinstellingen. Postacademische cursisten maken gebruik van een door RINO amsterdam op maat ontwikkelde leeromgeving bereikbaar via een persoonlijke digitale omgeving: mijn.rino.nl. Op deze pagina plaatst RINO met regelmaat vacatures aan voor de te starten opleidingen tot GZ-psycholoog GZ, psychotherapeut PT en klinisch psycholoog KP bij verschillende GZ-instellingen uit de regio Amsterdam.
Meer vrijstellingen voor VGCt leden in de opleiding tot GZ-psycholoog!
Daarbij wordt naar rato van de gegeven praktijkopleiding ook maximaal 25% vrijstelling verleend op de 90 uur supervisie die in de GZ-opleiding wordt gevraagd. De maximale vrijstelling van 698 uur kan alleen gegeven worden als de werkervaring ten tijde van de opleiding tot cognitief gedragstherapeut is opgedaan bij een instelling die ook erkend is als praktijkinstelling voor de GZ-opleiding.
Vacatures GZ RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
Opleidingen voor Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg BIG. Info voor praktijkinstellingen. Postacademische cursisten maken gebruik van een door RINO amsterdam op maat ontwikkelde leeromgeving bereikbaar via een persoonlijke digitale omgeving: mijn.rino.nl. Hieronder vind je de vacatures voor de opleiding tot GZ-psycholoog.

Contacteer ons