Resultaten voor basis ggz en specialistische ggz

basis ggz en specialistische ggz
Basis GGZ en Specialistische GGZ GGZ Drenthe.
Basis GGZ en Specialistische GGZ. U kunt bij GGZ Drenthe Basis GGZ of Specialistische GGZ krijgen. Voor alle behandelingen heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts. Basis GGZ zijn behandelingen voor mensen met lichte tot matig ernstige psychische problemen.
Basis of gespecialiseerde GGZ? Geestelijke Gezondheidszorg Westelijk Noord-Brabant.
De zorg voor mensen met lichte tot matige psychische aandoeningen valt onder de Basis GGZ. Deze zorg is vaak kortdurend en klachtgericht. Een behandeling binnen de Basis GGZ kan bestaan uit gesprekken met bijvoorbeeld een psycholoog of psychotherapeut. Zijn de problemen van de cliƫnt na behandeling in de Basis GGZ nog niet opgelost?
Wat is Generalistische Basis GGZ en Specialistische GGZ?
Wat is Generalistische Basis GGZ en Specialistische GGZ? Het oude onderscheid tussen eerstelijns en tweedelijnspsychologie heeft in 2014 plaats gemaakt voor het onderscheid tussen Generalistische Basis GGZ GBGGZ en Specialistische GGZ SGGZ. De Generalistische Basis GGZ is bedoeld voor mensen met lichte tot matige psychische problemen.
Wat is het GGZ-beleid in Nederland? Zorgwijzer.
Chronisch: langdurig traject met consulten en behandeling bij een psycholoog/psychiater en e-health. Als de psychische problemen na behandeling in de Basis GGZ nog niet zijn opgelost of de problemen van complexere of ernstigere aard zijn, kan de huisarts doorverwijzen naar de gespecialiseerde specialistische GGZ.
Basis GGZ en Specialistische GGZ.
Maar u kunt ook worden doorverwezen naar de Basis GGZ of naar de Specialistische GGZ. De huisartsen hebben een regisserende rol in de zorg en zien er op toe dat de juiste zorg wordt geleverd: niet te zwaar, maar ook niet te licht.
Nu chatten.
Basis-ggz GGZ Nederland.
U vindt het stroomschema, toelichting en de bijbehorende tabel van het Zorginstituut onderaan de pagina. Meer informatie kunt u vinden op GGZ Connect. Monitor basis-ggz 2011-2015. Stroomschema declaraties anders of niet-verzekerden. Generalistische Basis GGZ Verwijsmodel en productbeschrijvingen. Heeft u vragen of opmerkingen?
FAQ Mentaal Beter FAQ Wat is basis-ggz en specialistische ggz?
Hierbij gaat het om lichte tot matige, niet te complexe problematiek met laag en matig risico, waarbij sprake is van een goed sociaal netwerk en met een grote kans op herstel. Wat is de specialistische ggz? Het betreft complexe zorg die niet binnen de producten van de generalistische basis GGZ kan worden gegeven en waarvoor gespecialiseerde inzet nodig is.

Contacteer ons