Meer resultaten voor basis ggz en specialistische ggz

basis ggz en specialistische ggz
Basis GGZ Lentis.
Met onze goed opgeleide en toegewijde behandelaren kunnen cliënten vlot aan de slag om te herstellen en om weer grip te krijgen op de situatie. Bij Basis GGZ Lentis wordt altijd samen met de cliënt bepaald wat nodig is om weer snel op eigen kracht verder te kunnen.
Praktische informatie pdpede.nl.
Basis Generalistische GGZ BG-GZ en Specialistische GGZ SGGZ. Binnen de Geestelijke Gezondheidszorg wordt een onderscheid gemaakt tussen Basis Generalistische GGZ en Specialistische GGZ. Of uw hulpvraag past binnen de BGGGZ of de SGGZ is afhankelijk van de zwaarte van de zorgvraag.
Basis GGZ: hoofdlijnen NVGzP.
In de vrijgevestigde Basis GGZ kunnen alleen als regiebehandelaar optreden: de gz-psycholoog, de klinisch psycholoog, de klinisch neuropsycholoog en de psychotherapeut. Binnen instellingen kunnen daarnaast ook als regiebehandelaar optreden de specialist ouderengeneeskunde, de verslavingsarts KNMG, de klinisch geriater en de verpleegkundig specialist ggz.
Meer informatie Avéro Achmea.
Pagina kop intro. Uitsluitingen Basis GGZ of Specialistische GGZ. Pagina inhoud intro. De volgende zaken zijn géén verzekerde GGZ-zorg. Deze worden niet vergoed vanuit de basisverzekering als Basis GGZ zorgproduct of Specialistische GGZ DBC. het toeleiden naar zorg en bemoeizorg.
Basis GGZ en Specialistische GGZ Psychotherapiepraktijk Carreira Y Lopez.
Basis GGZ en Specialistische GGZ. De gezondheidszorg kost veel geld en de overheid is doorlopend bezig om te proberen de kosten te beteugelen, ook voor de GGZ Geestelijke Gezondheids Zorg hoewel die overigens amper 5 % van alle kosten van de zorg in Nederland uitmaakt.
Generalistische Basis GGZ Gooise Psychologen Praktijk.
Wij bieden hulp vanuit de Generalistische BasisGGZ en de Specialistische GGZ. Onze behandelaren hebben diverse specialisaties en werken vanuit verschillende praktijklocaties in het Gooi, te weten Huizen, Blaricum, Laren en Eemnes. Nieuwsbrief augustus 2018. Generalistische Basis GGZ. Gooise Psychologen Praktijk.
Geestelijke Gezondheidszorg GGZ gespecialiseerd: Nationale-Nederlanden.
Geestelijke Gezondheidszorg GGZ gespecialiseerd. Gespecialiseerde Geestelijke Gezondheidszorg GGZ is gericht op psychische problemen en stoornissen die te complex zijn voor de eerstelijns psychologische hulp Generalistische basis GGZ. Bijvoorbeeld omdat er sprake is van een aantal aandoeningen tegelijk. De hulpverlener is doorgaans een specialist, zoals een psychiater, psychotherapeut of klinisch psycholoog. Specialistische GGZ zonder opname wil zeggen dat u uw hulpverlener regelmatig bezoekt voor uw behandeling, maar dat u thuis leeft en slaapt.
Basis GGZ INDIGO.
Indigo is, naast detacheerder van POH-GGZ, een aanbieder van Basis GGZ. De Basis GGZ is de brug tussen de huisarts en de POH-GGZ en de Specialistische GGZ. De Basis GGZ is toegankelijk voor cliënten met een psychische stoornis DSM die door de huisarts en POH-GGZ onvoldoende kunnen worden behandeld, maar voor wie SGGZ weer te intensief is.

Contacteer ons