Op zoek naar ggz crisisdienst?

ggz crisisdienst
Crisis spoedeisende psychiatrie Mondriaan voor geestelijke gezondheidszorg.
Wanneer de betreffende patiënt reeds in behandeling is bij Mondriaan, kunt u tijdens kantooruren direct contact opnemen met de betrokken behandelaar via het algemene nummer van Mondriaan T 088 506 6262. Crisisdienst Mondriaan Kinderen en Jeugdigen. In geval van crisis wordt altijd snel gehandeld en kunt u als verwijzer direct contact opnemen met de spoedzorg in Heerlen of Maastricht.
Dwang: afwegingen van de crisisdienst onder grote spanning Vers Beton.
Het aantal verwarde mensen neemt toe, bespraken we eerder in deze serie. En zo steeg ook het gebruik van dwangmaatregelen in de GGZ afgelopen jaar, volgens cijfers van de Rechtbank Rotterdam. Wie spreekt over dwangtoepassingen voor psychiatrische patiënten in onze regio, betreedt het domein van Aram van Reijsen, psychiater en hoofd van de BAVO Europoort crisisdienst Regio Rijnmond.
Wat te doen bij een psychische crisis? PsychoseNet.
De crisisdienst is meestal onderbracht bij een GGZ-instelling, waarmee zorg wordt geboden in een regio aan iedereen die in een psychische crisis raakt. De crisisdienst heeft sociaal psychiatrische verpleegkundigen en crisispsychiaters in dienst die op elk moment van de dag telefonisch beschikbaar zijn om ondersteuning te bieden.
Eline schakelt de crisisdienst GGZ in voor depressieve zoon.
Eline blogt over haar scheiding en haar zoon met een depressie. Eline schakelt de crisisdienst van het GGZ in voor depressieve zoon. Eline schakelt de crisisdienst van het GGZ in voor depressieve zoon. Nieuwe Stap 18 nov 2017 02 Apr 2018.
Direct hulp nodig GGZ Friesland.
De huisarts of Dokterswacht Friesland kan GGZ Friesland Spoed inschakelen. Onze crisisdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. In geval van een levensbedreigende situatie, bel direct 112. GGZ Friesland vindt het belangrijk om uw vragen zo goed en zo snel mogelijk te beantwoorden.
Crisis: nú hulp nodig Kenter Jeugdhulp.
Bij aanmelden voor psychiatrische crisis JGGZ van een cliënt in zorg kan de verwijzer in de betreffende regio vragen naar de crisismedewerker. tussen 17.00 uur s middags en 8.30 uur de volgende morgen: Bel uw huisarts. Deze kan in acute situaties, de GGZ crisisdienst inschakelen.
Crisis amp; spoedhulp Geestelijke Gezondheidszorg Westelijk Noord-Brabant.
Het verzorgingsgebied van GGZ WNB en van onze crisisdienst bestaat uit de volgende gemeenten: Bergen op Zoom, Steenbergen, Woensdrecht, Roosendaal, Halderberge, Rucphen, deels Moerdijk alleen Willemstad, Fijnaart en Standdaarbuiten en deels Tholen voornamelijk klinische zorg. Voor crisishulp in Midden-Brabant kunt u terecht bij GGZ Breburg.
Minder verwarde personen bij crisisdienst.
Uit een analyse van ggz-onderzoeker Bauke Koekkoek, van wie het boek Verward in Nederland onlangs verscheen, blijkt dat de verwarde personen die de politie registreert slechts voor ongeveer 45 procent bestaat uit mensen met een psychische stoornis, van wie de helft bij de crisisdienst uitkomt. Daarnaast proberen organisaties in de ggz patiënten sinds een aantal jaar vaker thuis door vaste teams te laten behandelen in plaats van in een instelling.

Contacteer ons