Op zoek naar poh ggz psycholoog?

poh ggz psycholoog
POH-GGZ GC Krimpen.
Daarnaast kan de POH-GGZ e-health aanbieden. De POH-GGZ werkt altijd onder supervisie van uw huisarts. De POH GGZ biedt ook groepstrainingen aan. Meer informatie over de groepstrainingen vindt u hier. Ook biedt de POH-GGZ e-health modules via het Internet aan.
POH-GGZ RINO Zuid.
GZ psycholoog VO. RINO Plus Nascholing incompany. Trajecten op maat. Over RINO Zuid. Over RINO Zuid. Visie en missie. Erkenning als praktijkinstelling. RINO Zuid deelt. POH-GGZ Inhoud functie Voor wie Aanbod Opzet Eisen praktijkinstelling Erkenning Aanmelden Kosten Digitale leeromgeving Vacatures. PRAKTIJK ONDERSTEUNER HUISARTS GGZ.
FAQ Wat doet de POH-GGZ?
Deze kan op verzoek van de huisarts een cliënt met psychische problemen zien om een beter beeld van de klacht te krijgen, de mogelijk nodige behandeling vast te stellen en verdere begeleiding te verlenen. De POH-GGZ kan worden gezien als de voordeur van de GGZ.
Veelgestelde vragen: POH-GGZ NIP.
Het verwijsgedrag van huisartsen wordt daarom gemonitord met een screeningsinstrument. Geen onterechte verwijzing naar de GGZ van patiënten die in de POH-GGZ thuishoren. Maar ook geen behandeling bij de POH-GGZ die in de basis GGZ thuishoren. Kan een psycholoog zelf de POH-functie vervullen?
Psychologische zorg bij Arts en Zorg.
In sommige gevallen is een gesprek met de huisarts voldoende en krijgt u daarmee genoeg handvatten om zelf verder aan de slag te gaan met uw klachten. De huisarts heeft daarnaast ook de mogelijkheid om u voor verdere psychologische zorg door te verwijzen naar bijvoorbeeld een POH-GGZ of een psycholoog.
POH-GGZ, praktijkondersteuner GGZ, psycholoog.
Een POH GGZ werkt altijd voor en onder de verantwoordelijkheid van de huisarts. U kunt snel en laagdrempelig bij Marrit terecht voor professionele ondersteuning en behandeling van psychische klachten. Afhankelijk van de zwaarte kan zij u behandelen of doorverwijzen naar een specialist.
Opleiding Praktijkondersteuner Huisartsenzorg GGZ POH-GGZ RINO Groep Utrecht.
Handboek POH GGZ. Houten: Bohn Stafleu van Loghem, ISBN 978 90 368 1033 3. De opleiding wordt ondersteund met een digitale leeromgeving. Zo heb je altijd toegang tot het lesrooster, digitale literatuur en contact met mededeelnemers en docenten. In deze opleiding groei je uit tot een complete praktijkondersteuner Ria Mous, hoofdopleider opleiding Praktijkondersteuner Huisartsenzorg GGZ POH-GGZ. Ik spreek patiënten meer aan op hun kracht dan op hun ziektebeeld Henk Heddema, POH-GGZ praktijkondersteuner huisartsenzorg ggz, Huisartsenpraktijk Bosboomstraat Utrecht. Ria Mous is Gz en eerstelijnspsycholoog. Zij is werkzaam in eigen praktijk. Even geduld, ophalen docenten-informatie. Deel deze pagina.: Meld je aan als belangstellende. Stuur mij bericht zodra er data bekend zijn en de inschrijving opent. Houd mij op de hoogte. Heb je vragen over deze opleiding of cursus? Bel of mail ons en vermeld daarbij de code: PH18B zodat we je snel kunnen helpen. 030 230 84 50 infodesk@rinogroep.nl. Wil je je verder oriënteren? Basispsycholoog Orthopedagoog Hbo-verpleegkundige Maatschappelijk werker POH-GGZ Sociaal pedagogisch hulpverlener Sociaal psychiatrisch verpleegkundige Toegepast psycholoog Verpleegkundig specialist POH-GGZ en wijkteams POH-GGZ Begeleiding Huisartsenpraktijk Toon meer Toon minder.
Psycholoog Gezondheidscentrum Oog in Al.
Als de huisarts signaleert dat de oorzaak van klachten psychisch is, kan deze u of uw kind doorverwijzen naar een van de psychologen binnen Gezondheidscentrum Oog in Al. De psycholoog werkt nauw samen met de huisartsen en de praktijkondersteuner POH GGZ.

Contacteer ons