Resultaten voor poh ggz

poh ggz
POH-GGZ.
Huisartsen en multidisciplinaire zorg. Huisartsen en multidisciplinaire zorg. Huisartsen en multidisciplinaire zorg. Zorginkoopbeleid 2013-2014 Huisartsenzorg. Zorginkoopbeleid 2013-2014 GEZ/Ketenzorg. Medisch Specialistische Zorg. Zieken en ambulancevervoer. Menzis vindt het van belang om ook voor 2017 afspraken over de inzet van de POH-GGZ te maken.
Home POH-GGZ.
GGZ Standaarden Netwerk Kwaliteitsontwikkel. Gister was het bestuur van de LV POH-GGZ aanwezig bij het festival Netwerk Kwaliteitsontwikkeling GGZ in Utrecht. De LV POH-GGZ is betrokken bij de ontwikkeling van de zorgstandaarden en generieke modules vanuit het Netw. Landelijke Vereniging POH-GGZ.
Mentaal Vitaal POH-GGZ.
Ambulante hulpverlening houdt in dat je hulp krijgt voor je psychische klachten of verslaving in de vorm van een aantal korte behandelsessies therapie. Je wordt niet opgenomen in een ziekenhuis of een instelling voor geestelijke gezondheidszorg GGZ en na elke sessie ga je gewoon weer naar huis.
Praktijkondersteuner in de Geestelijke Gezondheidszorg POH GGZ Cursussen Saxion Parttime School Website.
Praktijkondersteuner in de Geestelijke Gezondheidszorg POH GGZ. Praktijkondersteuner in de Geestelijke Gezondheidszorg POH GGZ. De éénjarige leergang Praktijkondersteuner in de Geestelijke Gezondheidszorg POH GGZ bereidt je voor op de functie van praktijkondersteuner / verpleegkundige met betrekking tot geestelijke gezondheidszorg in de huisartsenpraktijk.
De functie POH GGZ Meesters in de Psychologie.
Al met al is POH GGZ e en uitdagende, afwisselende en bovenal bijzonder leerzame functie. Kijk voor meer informatie over POH GGZ op de website van de landelijke vereniging POH GGZ: www.poh-ggz.nl en klik voor het meest actuele POH GGZ vacature overzicht op de button hieronder.
Poh Ggz-vacatures juli 2018 Indeed.nl.
Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor verbindingen maken met POH GGZ en het fact team en expertise overdrachten. Ervaring in GGZ is een pré. Gesponsord 9 uur geleden vacature opslaan. Twee POH GGZ leveren zorg aan volwassenen, terwijl een andere POH GGZ specifiek is aangesteld voor de doelgroep kind en jeugd.
POH-GGz Arkin.
Wij verzorgen de basisscholing in de Eigen Kracht module, de intervisies en de drie maandelijkse bijscholingen over een POH GGZ onderwerp. Tevens komen wij jaarlijks langs om middels een evaluatie te besprken of te bespreken of de samenwerking nog bevalt.
Leergang Praktijkondersteuner Huisarts Geestelijke Gezondheidszorg Hogeschool van Amsterdam.
In het vervolg van de lesdag is er onderwijs over organisatie, communicatie en/of samenwerking binnen de POH-GGZ-praktijk. Deze post-hbo leergang is direct toegankelijk voor afgestudeerden van de volgende hbo en/of wo-bachelors, met relevante praktijkervaring in de GGZ.: Maatschappelijk Werk en Dienstverlening.

Contacteer ons