Op zoek naar poh ggz?

poh ggz
POH-GGZ RINO Zuid.
POH-GGZ Inhoud functie Voor wie Aanbod Opzet Eisen praktijkinstelling Erkenning Aanmelden Kosten Digitale leeromgeving Vacatures. PRAKTIJK ONDERSTEUNER HUISARTS GGZ. RINO Zuid, specialist in het opleiden van professionals in de geestelijke gezondheidszorg, verzorgt sinds 2015 de post-hbo opleiding voor praktijkondersteuner huisarts GGZ POH-GGZ.
Home POH-GGZ.
GGZ Standaarden Netwerk Kwaliteitsontwikkel. Gister was het bestuur van de LV POH-GGZ aanwezig bij het festival Netwerk Kwaliteitsontwikkeling GGZ in Utrecht. De LV POH-GGZ is betrokken bij de ontwikkeling van de zorgstandaarden en generieke modules vanuit het Netw. Landelijke Vereniging POH-GGZ.
POH-GGZ GC Krimpen.
Daarnaast kan de POH-GGZ e-health aanbieden. De POH-GGZ werkt altijd onder supervisie van uw huisarts. De POH GGZ biedt ook groepstrainingen aan. Meer informatie over de groepstrainingen vindt u hier. Ook biedt de POH-GGZ e-health modules via het Internet aan.
POH-GGZ GGZ Friesland.
Neem voor meer informatie over POH-GGZ van GGZ Friesland contact op met coƶrdinator POH-GGZ Norbert Kuipers via norbert.kuipers@ggzfriesland.nl. GGZ Friesland vindt het belangrijk om uw vragen zo goed en zo snel mogelijk te beantwoorden. U kunt mailen naar info@ggzfriesland.nl of naar onze contactpagina gaan.
Wat is een POH GGZ en wat doet diegene? Jellinek.
De POH GGZ biedt het voordeel dat mensen met psychische vragen op een makkelijke manier naar een deskundige binnen de huisartsenpraktijk kunnen worden verwezen. Wat kan de POH GGZ voor u doen? De POH GGZ bespreekt samen met u uw klachten en vragen.
Mentaal Vitaal POH-GGZ.
Ambulante hulpverlening houdt in dat je hulp krijgt voor je psychische klachten of verslaving in de vorm van een aantal korte behandelsessies therapie. Je wordt niet opgenomen in een ziekenhuis of een instelling voor geestelijke gezondheidszorg GGZ en na elke sessie ga je gewoon weer naar huis.
POH-GGZ.
Daarnaast wordt er een groter deel van de zorg voor mensen met psychische klachten, in de huisartsenpraktijk en Basis GGZ gegeven. Om het huisartsen mogelijk te maken een groter aantal patiƫnten met psychische klachten huisartsenzorg te verlenen, is door het ministerie van VWS is in 2014 meer geld beschikbaar gesteld voor ondersteuning van de huisarts door een Praktijkondersteuner huisartsenzorg GGZ POH-GGZ.
POH GGZ Praktijkondersteuner met BIG-registratie Lentis.
Contact over POH GGZ Lentis. Lentis voorziet ruim 80 huisartsen in de regio Groningen van praktijkondersteuning POH GGZ. Als huisarts kun je bij ons terecht voor deskundige POH GGZ medewerkers met brede ervaring in de GGZ en een integrale aanpak.

Contacteer ons