Op zoek naar psycholoog en praktijk?

psycholoog en praktijk
Praktijk De Waal Samenwerkingsverband voor Psychotherapie. Basis GGZ Gespecialiseerde GGZ.
Huisarts en POH-GGZ. Praktijk de Waal is een samenwerkingsverband voor psychotherapie. Praktijk De Waal is een inspirerend samenwerkingsverband van drie psychotherapeuten/klinisch psychologen en twee psychotherapeuten i.o. Daarnaast zijn er op de locatie een psychiater, klinisch psycholoog, gz-psycholoog en een haptotherapeut gevestigd.
Home Utrechtse Psychologenpraktijk.
Beiden zijn wij gezondheidszorg psycholoog GZ-psycholoog geregistreerd in het BIG register en EMDR therapeut VEN. Daarbij zijn wij aangesloten bij het NIP Nederlands Instituut van Psychologen, de NVGzP Nederlandse Vereniging voor GZ-Psychologen, de Vereniging voor Arts en Auto VvAA en UPC Utrechtse Psychologen Corporatie. Na bij verschillende instellingen gewerkt te hebben, zijn we met veel plezier onze eigen eerstelijnspraktijk gestart in 2013. In onze praktijk bieden we mensen diagnostiek en behandeling op maat.
Wat is het verschil tussen een psycholoog, GZ-psycholoog, klinisch psycholoog en psychotherapeut? Psycholoog Amsterdam.
Een klinisch psycholoog is een gespecialiseerde GZ-psycholoog die na de universiteit een zesjarige postdoctorale opleiding tot klinisch psycholoog heeft afgerond. Het werkgebied van de klinisch psycholoog bestaat uit het diagnosticeren en behandelen van ernstige en complexe psychische problemen en psychische stoornissen en het verrichten van crisisinterventies. De klinisch psycholoog is veelal werkzaam in instellingen als ziekenhuizen, maar kan ook een zelfstandige praktijk voeren.
KAPPA Pedagogen en Psychologenpraktijk, Amersfoort.
Het helpt dan onvoldoende om met een partner of vrienden te praten. Dan kan het fijn zijn om een psycholoog met relevante ervaring te benaderen. Iemand die met je meedenkt en op de hoogte is van de juiste behandelvormen bij uiteenlopende psychische klachten. Als verwijzer kunt u zowel schriftelijk als mondeling uw cliƫnt bij ons aanmelden. U kunt uw boodschap achterlaten op de voicemail van het algemene nummer 31 0 33 47 66 706. Daarnaast kunt U ook gebruik maken van onze diverse telefonische spreekuren. Ook zijn wij goed bereikbaar per mail. KAPPA is een samenwerkingsverband van psychologen en pedagogen gericht op hulpverlening aan kinderen, jongeren en volwassenen. Ieder van ons voert een zelfstandige praktijk. Door samen te werken en elkaar aan te vullen, kunnen wij een breed scala aan psychologische en pedagogische hulp bieden. KAPPA bestaat sinds oktober 2001 en werd opgericht als een praktijk voor kinderen en adolescenten.
welkom.
De praktijk bestaat sinds 1984 en biedt een breed pakket aan mogelijkheden op het gebied van psychodiagnostiek en behandeling. U kunt bij ons terecht voor kortdurende, generalistische behandeling van uw klachten, maar ook voor langer durende, specialistische behandeling. Alle in de praktijk werkzame psychologen zijn gezondheidszorg psycholoog, klinisch psycholoog en/of psychotherapeut of daartoe in opleiding.
Home Psychologenpraktijk Artz partners.
Ons team bestaat uit 3 Gezondheidszorgpsychologen-BIG, Eerstelijnspsycholoog-NIP, Kinder-en Jeugdpsycholoog NIP, 1 Klinisch psycholoog/psychotherapeut, een psychomotore therapeut, een haptotherapeute en een secretaresse. Op dit moment is er een vacature voor.: VACATURE KLINISCH PSYCHOLOOG EN GZ-KJ PSYCHOLOOG. Bent u benieuwd naar ons nieuwe aanbod kijk dan onder het kopje volwassenen en kinderen.
Het Tijhuis Psychologenpraktijk voor kind en jeugd.
Kom meer te weten. Het Tijhuis heeft een team van een klinisch psycholoog en twee orthopedagogen. Onze praktijk heeft als specialisme zowel de kortdurende psychologische behandeling basis ggz als ook de psychotherapie-vormen specialistische ggz voor jongeren vanaf 12 jaar. de behandeling is zowel gericht op klachten, emotionele en sociale problemen alsook gericht op de ontwikkeling als persoon in de specifieke levensfases: kindertijd, puberteit, adolescentie en jong volwassenheid.
Mentaal Beter Hulst Psycholoog Hulst GZ praktijk.
Voor sociale wijkteams. Mentaal Beter Hulst Psycholoog Hulst GZ praktijk. Mentaal Beter biedt psychologische ondersteuning aan kinderen, jeugdigen en volwassenen in huisartsenpraktijk Pallion. Sara Debruyne en Paul Rijnders zijn onder andere auteurs van een bekend kortdurend behandelmodel, het KOP-model voor volwassenen, het PrOP-model voor kinderen.

Contacteer ons