Op zoek naar psycholoog en praktijk?

psycholoog en praktijk
Mentaal Beter Tilburg Psycholoog Tilburg GZ praktijk.
Voor sociale wijkteams. Mentaal Beter Tilburg Psycholoog Tilburg GZ praktijk. Welkom bij Mentaal Beter Tilburg! Wij bieden geestelijke gezondheidszorg ggz aan kinderen jeugdigen en hun ouders/verzorgers en volwassenen met lichte tot matig-ernstige psychische problematiek. Dit doen wij volgens onze kernwaarden Persoonlijk, Duidelij k, Doelgericht en Actief Samenwerken.
Psychologenpraktijk De Vaart Home.
We hebben plezier in ons vak en vinden dat het onze taak is om plezier, vakkennis en ervaring uit te wisselen en over te brengen op anderen. Daarom hebben we stagiairs van de Psychologie opleiding in de praktijk en leiden we psychologen op tot BIG-geregistreerde gezondheidszorgpsychologen en tot psychotherapeuten.
Home Psychologenpraktijk Artz partners.
Ons team bestaat uit 3 Gezondheidszorgpsychologen-BIG, Eerstelijnspsycholoog-NIP, Kinder-en Jeugdpsycholoog NIP, 1 Klinisch psycholoog/psychotherapeut, een psychomotore therapeut, een haptotherapeute en een secretaresse. Op dit moment is er een vacature voor.: VACATURE KLINISCH PSYCHOLOOG EN GZ-KJ PSYCHOLOOG. Bent u benieuwd naar ons nieuwe aanbod kijk dan onder het kopje volwassenen en kinderen.
KAPPA Pedagogen en Psychologenpraktijk, Amersfoort.
Het helpt dan onvoldoende om met een partner of vrienden te praten. Dan kan het fijn zijn om een psycholoog met relevante ervaring te benaderen. Iemand die met je meedenkt en op de hoogte is van de juiste behandelvormen bij uiteenlopende psychische klachten. Als verwijzer kunt u zowel schriftelijk als mondeling uw cliƫnt bij ons aanmelden. U kunt uw boodschap achterlaten op de voicemail van het algemene nummer 31 0 33 47 66 706. Daarnaast kunt U ook gebruik maken van onze diverse telefonische spreekuren. Ook zijn wij goed bereikbaar per mail. KAPPA is een samenwerkingsverband van psychologen en pedagogen gericht op hulpverlening aan kinderen, jongeren en volwassenen. Ieder van ons voert een zelfstandige praktijk. Door samen te werken en elkaar aan te vullen, kunnen wij een breed scala aan psychologische en pedagogische hulp bieden. KAPPA bestaat sinds oktober 2001 en werd opgericht als een praktijk voor kinderen en adolescenten.
BSL Shop GZ-psycholoog en eigen praktijk Els van den Heuvel Boek.
Els van den Heuvel is eerstelijnspsycholoog, gz-psycholoog, psycholoog van arbeid en gezondheid en cognitief gedragstherapeut en werkt sinds 2005 in haar eigen praktijk. Daarvoor werkte zij als eerstelijnspsycholoog en manager in loondienst bij De Psychologenpraktijk BV van Thuiszorg Breda en daaraan voorafgaand was zij als bedrijfspsycholoog en arbeids en organisatiedeskundige verbonden aan de ArboUnie.
Psychologenpraktijk Vriend.
Na mijn opleiding tot psycholoog aan de Universiteit van Utrecht heb ik verscheidene postdoctorale opleidingen gevolgd. Zo kwalificeerde ik mij tot gedragstherapeut, psycholoog NIP, gezondheidszorgpsycholoog, eerstelijnspsycholoog, imaginatietherapeut, EMDR-practitioner en gerechtelijk-deskundige. Eerst heb ik gedurende drie jaar bij een psychiatrisch centrum gewerkt met mensen met persoonlijkheidsproblematiek en angstklachten, daarna heb ik twee jaar zowel een eigen praktijk gehad als gewerkt bij een praktijk voor psychotherapie.
Wat is het verschil tussen een psycholoog, GZ-psycholoog, klinisch psycholoog en psychotherapeut? Psycholoog Amsterdam.
Het werkgebied van de klinisch psycholoog bestaat uit het diagnosticeren en behandelen van ernstige en complexe psychische problemen en psychische stoornissen en het verrichten van crisisinterventies. De klinisch psycholoog is veelal werkzaam in instellingen als ziekenhuizen, maar kan ook een zelfstandige praktijk voeren.
Psychologenpraktijk Psyhulp Welkom op mijn website psychologenpraktijk PsyHulp.
psycholoog Lucia Dokman. Anke Vroemen, g.z. psycholoog en orthopedagoog. En Joris-Jan Trimbos, eerstelijns-psycholoog en g.z. Joris Jan is gespecialiseerd in relatietherapie. Hij geeft ook therapie in het Engels. Coby Gofferje-Vervoort komt 5 april a.s. in de praktijk werken. Zij is g.z. psycholoog en cognitief gedragstherapeut.

Contacteer ons