Zoeken naar baan basispsycholoog

baan basispsycholoog
Werken als basispsycholoog in Cambodja bij een gezondheidscentrum voor kinderen en volwassenen The World of JoHo.
Werkzaamheden in het kort: o.a. Je werkt als basispsycholoog bij een gezondheidscentrum gericht op internationale expats en Cambodjanen. Het centrum is gericht op ontwikkelingsproblemen, problemen rondom gedrag, taal en spraakproblemen en psychologische hulp. Het kleinschalige team bestaat uit logopedisten, Cambodjaanse tolken/basispsychologen, een ergotherapeut, een psycholoog/manager en een office manager. Competenties die je kunt opdoen en andere voordelen: o.a. Te ontwikkelen competenties: Flexibiliteit, analyseren, omgevingsbewust zijn, samenwerken. Parttime functie, waardoor je genoeg vrije tijd overhoudt om de hoodstad en Cambodja te ontdekken. Je kunt in Cambodja goed rondkomen met deze parttime baan.
Vacatures Basis psycholoog in Haarlem Vacat.
verpleegkundige samen met de behandelend psychiater en gezondheidszorg, en klinisch psycholoog en vak therapeuten de spin in het web in de evidence based behandeling van een patiƫnt en betrekt daarbij ook zijn belangrijke naasten 6 dagen geleden Preview Vergelijkbaar 5 Opslaan.
Vacatures Basispsycholoog in Haren Vacat.
Basispsycholoog Mentaal Beter. Mentaal Beter GE Nijmegen. Basispsycholoog voor 24 36 uur in de week Mentaal Beter Nijmegen Wij bieden een prettige werkplek in een enthousiast en inspirerend team waarin kwaliteit van zorg en zorg voor elkaar hoog in het vaandel staan.
Direct naar vacatures.
Wij houden van mensen die het graag anders doen en oog hebben voor afwijkende, interessante en mooie ontwikkelingen. GGZ Noord-Holland-Noord is op zoek naar een manager 32-26 uur per week voor de divisie Triversum, voor de locaties in Zaandam, Purmerend en Hoofddorp.
PsyQ vacatures PsyQ.
Voor onze bestaande en nieuwe vestigingen zijn wij op zoek naar ambitieuze zorgprofessionals en enthousiaste ondersteuners. U krijgt alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en specialisatie. Zo willen we tot nieuwe inzichten komen en samen de zorg die PsyQ levert op een hoger plan tillen.
Toekomstperspectief Bachelor Psychologie Universiteit van Amsterdam. icon-alert-error. icon-arrow-left. icon-arrow-right. icon-arrow-top. icon-arrow-up. icon-calendar-source. icon-checkmark. icon-clos
Afgestudeerden met een masterdiploma op het gebied van de psychologie komen in veel verschillende functies terecht, afhankelijk van de in de master gekozen richting.: basispsycholoog in de geestelijke gezondheidszorg. Mogelijke werkgevers en werkvelden zijn.: marketing en onderzoeksbureaus. de geestelijke gezondheidszorg, als behandelaar of psychodiagnosticus. Volgens landelijk onderzoek SEO Studie en Werk, 2015 vindt ongeveer 55% van de afgestudeerde psychologen een functie op academisch niveau binnen anderhalf jaar na afstuderen in de master. Dat aantal is vergelijkbaar met andere grote opleidingen als economie en rechten. Psychologie staat daarmee in het midden van alle opleidingen. Uit onderzoek naar onze eigen afgestudeerden komt naar voren dat van onze afgestudeerden in 2014-2015 iedereen een betaalde baan heeft 100%, en de grote meerderheid daarvan op HBO of academisch niveau 92%.
Vacatures GGZ Drenthe.
AFPN-Forensisch FACT, locatie Emmen, 24 uren per week. Uiterlijk reageren tot: 5 maart 2019. Forensische psychiatrie, unit de Boeg en de FPCU crisisafdeling, 36 uren per week. Uiterlijk reageren tot: 6 maart 2019. Nijlandsborg, locatie Assen, 16 uren per week.
Vacatures voor Orthopedagoog Glassdoor.be.
Sheerenloo, Yes We Can Clinics, Parnassia Groep, vzw De Bolster, PC Sint-Jan-Baptist, Cordaan, Adelante, Indigo. Privacybeleid en cookies Nieuw. Copyright 20082019, Glassdoor, Inc. Glassdoor" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor, Inc. E-mail mij vacatures voor.: Uw vacature-alert is gemaakt.

Contacteer ons