Meer resultaten voor basispsycholoog vacature amsterdam

basispsycholoog vacature amsterdam
Vacatures Jellinek.
Wilt u alles weten over alcohol drugs? Jellinek is dé expert op dit gebied en biedt naast basisgegevens over de werking van de diverse middelen ook informatie over verwante thema's' zoals: middelen seks of zwangerschap, middelen medicatie en middelen de politiek.
Vacature basispsycholoog GESLOTEN.
Vacature basispsycholoog GESLOTEN. NB: de deadline is verstreken en we hebben inmiddels voldoende reacties ontvangen. Nieuwe sollicitaties voor deze vacature worden niet meer in behandeling genomen. We zoeken nieuwe collegas! Vanwege de groei van onze praktijk hebben we in Amsterdam een vacature voor een basispsycholoog.
Psycholoog-vacatures in Amsterdam maart 2019 Indeed.nl.
Lees meer over werken bij Zorggroep Amsterdam Oost. Traineeship Basispsycholoog HSK Amsterdam. HSK Groep 12 reviews. Een contract van 11 maanden, met uitzicht op een aanstelling als Junior psycholoog; _Afgestudeerde Psychologen met een Klinische Master opgelet. 26 dagen geleden vacature opslaan meer.
Vacatures psychologen Nederlands Instituut van Psychologen.
Ervaren Gz-psycholoog Ouderen gezocht regio Nuland, Wijk en Aalburg. Zorggroep Solis in Deventer zoekt vanwege uitbreiding van werkzaamheden per direct een GZ-Psycholoog 24-36 uur per week Voor volledige vacature zie.: Amsterdam Nieuwegein, GZ-of Basis psycholoog. Vacature ervaren GZ-psycholoog /Basis psycholoog in Amsterdam en in Nieuwegein Psychologenpraktijk N.
Werken bij het NPI vacatures.
Werken bij het NPI. Het NPI is een gespecialiseerd centrum in Amsterdam voor behandeling van mensen met persoonlijkheidsproblemen. Wij werken vanuit een ontwikkelingsgerichte psychodynamische visie. Het is ons vak om de behandelingen in samenspraak met de patiënt en verwijzer steeds verder te verbeteren.
Vacature Orthopedagoog Monsterboard.
Filter jouw zoekopdracht. We hebben 26 Orthopedagoog vacatures voor je gevonden op Monsterboard.nl. Maak een vacature alert aan. Ontvang Orthopedagoog vacatures per e-mail. Maak een Monster account aan en wij sturen je vacatures en zoektips, zo in je inbox! E-mail mij vacatures.
Vacature Basis Psycholoog Geduld Interventies GGZ.
We zijn voor deze vacature op zoek naar een Basispsycholoog die beschikt over.: Een WO-opleiding tot psycholoog. Interesse in verslavingszorg. Een zelfstandige en pro-actieve instelling. Een cliëntgerichte attitude. Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Wij bieden een afwisselende en dynamische functie in een sfeervol team met enthousiaste en bevlogen collegas. Het gaat om een veelzijdige en verantwoordelijke uitdaging binnen een informele en servicegerichte omgeving. Wij bieden een prima salaris en een goed aanvullend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden vastgelegd in de cao. Voldoe jij aan onze functie-eisen, ben je flexibel en per direct beschikbaar, reageer dan zo snel mogelijk. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief te sturen naar jim@geduldinterventies.nl. Of bel ons en vraag naar Jim Geduld 0031-20 450 0112. MAAK EEN AFSPRAAK BEL ONS DIRECT. ONZE MISSIE VISIE. GESCHILLEN / KLACHTEN. Geduld Interventies GGZ. T: 31 020 4500112. F: 31 020 8102172. 1033 RW Amsterdam.
Basis Psycholoog Vacatures in Amsterdam Vacatures.nl.
GZ-/Klinisch Psycholoog bij Justitie in Amsterdam Heeft u als gezondheidszorg of klinisch psycholoog affiniteit met het justitiële werkveld en bent u op zoek naar een nieuwe. 8 uur geleden. Psycholoog in de functie van Docent Psychologie 06, 08, fte. Hogeschool van Amsterdam Amsterdam.

Contacteer ons