Resultaten voor emdr cursus basispsycholoog

emdr cursus basispsycholoog
Grip: Vacature basispsycholoog.
Onze hoofdlocatie is gevestigd in Amsterdam Centrum. Grip zoekt psychologen met minimaal twee jaar werkervaring. Bij voorkeur met een afgeronde basiscursus cognitieve gedragstherapie, EMDR en affiniteit met sportpsychologie. We zoeken iemand die flexibel is en een hoge mate van zelfstandigheid heeft.
Aanbod voor de beroepsgroep Basispsycholoog.
Basiscursus EMDR volwassenen. Eye Movement Desensitization and Reprocessing EMDR is een effectief bewezen behandelmethode om nare ervaringen te verwerken. Leer het behandelprotocol van EMDR toepassen in al zijn facetten en oefen met je eigen casuïstiek. Na de cursus ben je in.
Vacatures Weert PsytrecPsytrec.
U heeft reeds ervaring opgedaan als psychotrauma behandelaar. U bent vertrouwd met EMDR alsmede Exposure als behandeltechnieken. Wij zoeken jonge psychotrauma behandelaars die zich exclusief willen toeleggen op het behandelen van PTSS.U beschikt over Basis EMDR erkend VEN en heeft de VGCT basiscursus gevolgd.
Vacatures Silver Psychologie Praktijk.
Als basispsycholoog start je met de behandeling van S-GGZ cliënten en gaan we dit op den duur uitbreiden naar GB-GGZ cliënten. Je gaat veelvuldig werken met de behandelmethodes CGT, EMDR en Schematherapie. Wij organiseren regelmatig interne bijeenkomsten en cursussen zodat onze collegas op de hoogte blijven omtrent ontwikkelingen in hun vakgebied.
Wat is.het verschil tussen een basispsycholoog en GZ-psycholoog? PsyBlogNL.
Als je in opleiding ben tot Cognitief Gedragstherapeut bij de VGCT mag je wel de EMDR cursus doen, ook als basispsycholoog. De titel EMDR practitioner mag je pas krijgen als je de registratie tot GZ of Cognitief Gedragstherapeut hebt behaald.

Daarnaast is hij directeur van het Centrum voor Psychotherapie en Psychotrauma te Bilthoven. Samen met Erik ten Broeke verzorgt hij al jaren de EMDR-trainingen in Nederland en schreven zij tal van artikelen en boeken over EMDR, waaronder Handboek EMDR, Praktijkboek EMDR en Vraagbaak EMDR.
Opleiding Schematherapie 50 uur specieel vervolg Cure Care Development.
Daarnaast wordt ook de Vereniging EMDR als erkend gezien. Registratie als vaktherapeut in het Register Vaktherapeutische Beroepen RVB. Per cursusgroep mag een beperkt aantal overige HBO-ers en basispsychologen niet i.o. deelnemen, indien zij nauw samenwerken met BIG-geregistreerde Schematherapeuten. De hoofddocent beoordeelt vóór de cursus of de HBO-er of basispsycholoog voldoet aan deze voorwaarden.
Cursusaanbod King nascholing.
Schematherapie is een gespecialiseerde vorm van cognitieve therapie waarin methoden en technieken uit interpersoonlijke, experiëntiële en psychodynamische therapie geïntegreerd zijn, met als doel persoonlijkheidsproblematiek effectief te kunnen behandelen. In deze cursus is er naast kennisoverdracht veel aandacht voor het oefenen van vaardigheden.

Contacteer ons