Op zoek naar ggz?

ggz
Geestelijke gezondheidszorg GGZ De Amersfoortse. DeAmersfoortse-Ava-default. DeAmersfoortse-Ava-default.
Dan krijg je Gespecialiseerde GGZ. De behandeling wordt dan vaak uitgevoerd door een team van verschillende zorgverleners. Bij gespecialiseerde GGZ kan het in vrij uitzonderlijke gevallen nodig zijn om een tijdje in een instelling te verblijven. Langdurige GGZ tot 3 jaar.
Elke dag het nieuws uit de geestelijke gezondheidszorg op een rij!
Kabinet trekt miljoenen uit om werkdruk in forensische GGZ te verlichten. 14 juli 2018 Het kabinet trekt 285, miljoen euro extra uit om de werkdruk in de geestelijke gezondheidszorg te verminderen en de veiligheid te verbeteren. Minister Sander Dekker Rechtsbescherming heeft hierover afspraken gemaakt met de branche.Het akkoord is getekend door GGZ Nederland.,
GGZ Jeugdthermometer Instrumenten NJi.
Databank Instrumenten GGZ Jeugdthermometer. De GGZ Jeugdthermometer is een instrument waarmee instellingen in de geestelijke gezondheidszorg voor kinderen en jongeren, kunnen onderzoeken hoe cliënten en hun ouders de geboden zorg, inclusief de begeleiding van ouders, waarderen. De GGZ Jeugdthermometer is een instrument waarmee instellingen in de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg kunnen onderzoeken hoe cliënten en ouders van cliënten de geboden zorg waarderen.
GGZ Delfland.
GGZ Delfland zet al jaren virtual reality in bij behandelingen van verschillende psychiatrische aandoeningen. De innovatieve techniek is een speerpunt van ons. We onderzoeken dan ook voortdurend hoe de techniek verbeterd kan worden. Over GGZ Delfland. GGZ Delfland staat voor persoonlijke zorg dichtbij.
GGZ Momentum.nl Specialistische GGZ.
Binnen GGZ Momentum werken voornamelijk academisch geschoolde zorgprofessionals en sommigen daarvan zijn daarnaast ervaringsdeskundig. Hierdoor hebben we de zorg vanuit het perspectief van de cliënt kunnen organiseren. Je vindt dat terug in onze werkwijze. GGZ Momentum heeft een HKZ-certificering en een toelating tot de GGZ.
GGz Centraal.
In een wereld die steeds digitaler wordt en waar de cliënt met behulp van e-health steeds meer de regie gaat voeren, vertelt Matthijs Jantzen, projectleider cliëntportaal, samen met Ferdy Beer, lid van de cliëntenraad, over het gloednieuwe cliëntportaal dat maandag 2 juli binnen GGz Centraal wordt gelanceerd.
GGZ Groep GGZ Groep Diagnostiek en Behandeling.
Wij bieden zowel Basis GGZ als Specialistische GGZ. De GGZ Groep werkt nauw samen met ketenpartners. Uw huisarts en eventueel andere betrokkenen bij uw behandeling worden, na uw toestemming, geïnformeerd over onze bevindingen uit de intake, het verloop van de behandeling en de afsluiting.
GGZ inGeest GGZ inGeest.
Alzheimer Café Amsterdam Nieuw-West: Gedragsstoornissen bij dementie. 9 januari 2018. Dunnere hersenschors bij kinderen en volwassenen met dwangstoornis. 15 december 2017. GGZ Nederland en GGZ-organisaties starten campagne: Minder regelgekte meer zorg. 16 november 2017. Over GGZ inGeest. Folders GGZ inGeest.

Contacteer ons