Meer resultaten voor ggz

ggz
Geestelijke Gezondheidszorg Lectoraat Hogeschool Leiden.
Op vrijdag 22 januari organiseerde het lectoraat Geestelijke Gezondheidszorg van Hogeschool Leiden het symposium: De betekenis van zingeving voor de psychische gezondheidszorg. Lectoraat GGz en GGz inGeest winnen Phrenos herstelprijs. Vanuit GGz inGeest is met het lectoraat Geestelijke Gezondheidszorg het voorstel Perspectief op Potenties herstel door versterken executieve functies en zelfregulatie ingediend voor de prijsvraag van Phrenos.
GGZ NHN.
Hulp bij crisis. Aanmelden van uw patiënt. GGZ teams en GGZ regioteams. Huisarts GGZ NHN. Websites GGZ NHN. Kennismaken met GGZ NHN. Bestuur en organisatie. Onderzoek en Monitoring. Samenwerken met professionals. Afspraak afzeggen of wijzigen? Uw mening over GGZ NHN.
Welkom bij GGZ Drenthe Deskundige hulp voor iedereen GGZ Drenthe.
Dat wordt gehouden van woensdag 11 april tot en met vrijdag 13 april in Maastricht. Angstig en verslaafd aan lorazepam. Verpleegkundig specialisten Paula van Herreveld en José Bom van GGZ Drenthe hebben een artikel in Nurse Academy GGZ gepubliceerd over angstig zijn en verslaafd aan lorazepam.
GGZ inGeest GGZ inGeest.
Alzheimer Café Amsterdam Nieuw-West: Gedragsstoornissen bij dementie. 9 januari 2018. Dunnere hersenschors bij kinderen en volwassenen met dwangstoornis. 15 december 2017. GGZ Nederland en GGZ-organisaties starten campagne: Minder regelgekte meer zorg. 16 november 2017. Over GGZ inGeest. Folders GGZ inGeest.
GGz Centraal.
Op vrijdag 11 mei de dag na Hemelvaartsdag zijn de locaties van GGz Centraal in de regio Gooi en Vechtstreek gesloten vanwege een verplichte vrije dag. Dat betekent dat de volgende locaties op donderdag 10 mei Hemelvaartsdag en vrijdag 11 mei gesloten zijn: Hilversum; Rembrandthof, volwassenen en.
GGZ Delfland.
GGZ Delfland zet al jaren virtual reality in bij behandelingen van verschillende psychiatrische aandoeningen. De innovatieve techniek is een speerpunt van ons. We onderzoeken dan ook voortdurend hoe de techniek verbeterd kan worden. Over GGZ Delfland. GGZ Delfland staat voor persoonlijke zorg dichtbij.
Psychiater-uittocht uit de ggz: geef ze eens ongelijk Blogs Skipr.
De waanzin van de grote GGZ instellingen zit niet in het DNA, maar in de misvatting dat een GGZ instelling of een gezondheidsinstelling/ziekenhuis bestuurd en geleid kan worden als een productiebedrijf. Met de intocht van de managers zijn de professionals het verantwoord werken als genezer/therapeut onmogelijk gemaakt.
Welkom bij GGZ Oost Brabant Regio Boekel Rosmalen Oss Uden Veghel Helmond Boxmeer Coudewater Huize Padua.
Wij bieden zorg van therapie, poliklinische en ambulante GGZ tot langdurig verblijf voor kinderen 0-18 jaar, jongeren 18-23 jaar, volwassenen en ouderen. De Basis GGZ, ook wel eerstelijnszorg genoemd, is er om u te helpen bij lichte tot matige psychische problemen.

Contacteer ons