Zoeken naar praktijk psycholoog

praktijk psycholoog
Psychologenpraktijk Nieuwegein Psycholoog te Nieuwegein.
U kunt zich aanmelden bij een psycholoog uit onze praktijk met een verwijzing van de huisarts. Indien u geen gebruik wilt maken van vergoeding door de zorgverzekeraar, of u komt daarvoor niet in aanmerking, kunt u ook bij ons terecht.
Welkom bij de Gooise Psychologen Praktijk.
Wij werken vanuit verschillende praktijklocaties in het Gooi: Huizen, Blaricum, Laren en Eemnes. De Gooise Psychologen Praktijk levert zorg voor zowel ouderen, volwassenen als kinderen en jeugdigen Op het gebied van Kind en Jeugdzorg wordt er nauw samen gewerkt met de Gooise Praktijk voor Kind en Jeugd, onze zusterpraktijk.
Home Utrechtse Psychologenpraktijk.
Beiden zijn wij gezondheidszorg psycholoog GZ-psycholoog geregistreerd in het BIG register en EMDR therapeut VEN. Daarbij zijn wij aangesloten bij het NIP Nederlands Instituut van Psychologen, de NVGzP Nederlandse Vereniging voor GZ-Psychologen, de Vereniging voor Arts en Auto VvAA en UPC Utrechtse Psychologen Corporatie. Na bij verschillende instellingen gewerkt te hebben, zijn we met veel plezier onze eigen eerstelijnspraktijk gestart in 2013. In onze praktijk bieden we mensen diagnostiek en behandeling op maat.
PVG Psychologen Praktijk voor gezondheidspsychologie PVG.
Welkom op de site van de Praktijk voor Gezondheidspsychologie. Voor betrokken en professionele hulp. Wij bieden zorg aan kinderen, jongeren en volwassenen. In de Praktijk voor Gezondheidspsychologie werken de psychologen Eva Kern, Wim Meertens en Lottelien Veldman samen in een maatschap.
Praktijk Sie Eerstelijns psychologiepraktijk Bergen.
Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Openingstijden van de praktijk.: maandag t/m vrijdag. afspraak buiten kantoortijd in overleg. tot 20.30 geopend. Consult op afspraak. Direct een afspraak maken? Mail ons, vul het contactformulier in, of bel het secretariaat: 06 52 62 00 75. Locatie Alkmaar routebeschrijving. Locatie Bergen routebeschrijving. De wachttijd voor nieuwe aanmeldingen is 3-4 weken. De behandeling start direct na de intake. Momenteel hebben wij geen plek voor de SGGZ. Gezocht per direct. Een ervaren Basis Psycholoog NIP en Gz-Psycholoog / Psychotherapeut BIG voor een groepspraktijk.
Psycholoog eerstelijn tweedelijn Basis GGZ Psycholoog en Praktijk.
Privacy en Cookies. Psycholoog en praktijk. is onderdeel van PSYNED. 1062 GD Amsterdam. Telefoon: 085 3035 740. Wat doet een psycholoog? Een psycholoog is een persoon die zich professioneel gespecialiseerd heeft in het gedrag, gevoel en de geestelijke gezondheid van de mens.
Psychologenpraktijk Bommelerwaard Zaltbommel.
In de praktijk werken BIG geregistreerde gezondheidszorgpsychologen en orthopedagogen met elkaar aanvullende specialisaties, waardoor we optimale zorg kunnen bieden. We zoeken een GZ psycholoog voor 16-40 uur per week, locatie Zaltbommel. De eerstvolgende MBCT-training mindfulness based cognitive therapy start in februari 2018.
Psychologenpraktijk Ommen.
Over de praktijk. Praktijk voor Psychologie en Psychotherapie. het Nederlands Instituut van Psychologen NIP., de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie VGCt., de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten LVVP., de Vereniging voor EMDR Nederland EMDR Europe Practitioner en.

Contacteer ons