Resultaten voor praktijk psycholoog

praktijk psycholoog
Webpsych.
Welkom op de site van de Praktijk voor Psychologische Hulpverlening, voor kinderen volwassenen. Zoekt u een ervaren, vakkundige psycholoog bij u in de buurt? Zonder wachttijden en met een persoonlijke aanpak? Onze praktijk biedt al zon 30 jaar psychologische zorg dichtbij de cliënt in de wijk.
psychologievleugel.
Home Utrechtse Psychologenpraktijk.
Beiden zijn wij gezondheidszorg psycholoog GZ-psycholoog geregistreerd in het BIG register en EMDR therapeut VEN. Daarbij zijn wij aangesloten bij het NIP Nederlands Instituut van Psychologen, de NVGzP Nederlandse Vereniging voor GZ-Psychologen, de Vereniging voor Arts en Auto VvAA en UPC Utrechtse Psychologen Corporatie. Na bij verschillende instellingen gewerkt te hebben, zijn we met veel plezier onze eigen eerstelijnspraktijk gestart in 2013. In onze praktijk bieden we mensen diagnostiek en behandeling op maat.
Psycholoog eerstelijn tweedelijn Basis GGZ Psycholoog en Praktijk.
Privacy en Cookies. Psycholoog en praktijk. is onderdeel van PSYNED. 1062 GD Amsterdam. Telefoon: 085 3035 740. Wat doet een psycholoog? Een psycholoog is een persoon die zich professioneel gespecialiseerd heeft in het gedrag, gevoel en de geestelijke gezondheid van de mens.
Psychologenpraktijk Krimpen.
Het PMC streeft er naar dichtbij, laagdrempelig en van alle markten thuis te zijn. Onze praktijk is aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen Psychotherapeuten. Onze praktijk is aangesloten bij Aleanza, een coöperatie van vrijgevestigde GGZ-praktijken in de regio Rotterdam-Rijnmond.
Psychologenpraktijk Haga Dijkstra c.s. Samenwerkende GZ psychologen en psychotherapeuten.
Psychologenpraktijk Haga Dijkstra c.s is een praktijk voor Basis GGZ en Specialistische GGZ, met samenwerkende vrijgevestigde GZ-psychologen en psychotherapeuten. Psychologenpraktijk Haga Dijkstra c.s. is een rechtspersoon in de vorm van een besloten vennootschap, met als Kamer van Koophandel nummer 17181796.
Psycholoog Nijmegen Praktijk voor Psychologie GZ Psycholoog.
Onze psychologen zijn goed bereikbaar voor inwoners van Nijmegen, Mook, Malden, Groesbeek en omstreken. De praktijk richt zich op kortdurende, klachtgerichte behandelingen. De behandeling door de psycholoog is vaak kort van duur en is er op gericht uw klachten op een concrete en praktische manier aan te pakken.
PVG Psychologen Praktijk voor gezondheidspsychologie PVG.
Welkom op de site van de Praktijk voor Gezondheidspsychologie. Voor betrokken en professionele hulp. Wij bieden zorg aan kinderen, jongeren en volwassenen. In de Praktijk voor Gezondheidspsychologie werken de psychologen Eva Kern, Wim Meertens en Lottelien Veldman samen in een maatschap.

Contacteer ons