Op zoek naar startsalaris basispsycholoog?

startsalaris basispsycholoog
Wat verdient een psycholoog?
Een zelfstandige psycholoog verdient doorgaans ook meer dan een psycholoog in loondienst. Tevens is het belangrijk om te kijken naar hoeveel jaar er gestudeerd is. Een GZ psycholoog heeft bijvoorbeeld 6 jaar gestudeerd. Een basispsycholoog 4 jaar. Wat verdient een psycholoog bruto per maand?
Het salaris van een afgestudeerde psycholoog.
In de gezondheidszorg verdienen psychologen, van basispsycholoog tot psycholoog-specialist, binnen de CAO GGZ en CAO Ziekenhuizen tussen de 2.500 en 7.500 per maand, exclusief toeslagen. Vrijgevestigd psychologen alleen BIG-geregistreerd, dus gz-psychologen, psychotherapeuten of klinisch neuropsychologen hebben geen salaris maar omzet en winst of verlies, die afhangt van de grootte van hun praktijk en de hoeveelheid werkzaamheden die ze daarbinnen uitvoeren.
Vacature Basispsycholoog Ouderenzorg.
Wij zijn op zoek naar een psycholoog die ruime ervaring heeft met de doelgroep ouderen harde eis. Als Basispsycholoog Ouderenzorg ben je actief in de volledige keten van de ouderenzorg. De organisatie waar wij voor werven beschikt over een aantal woonservicecentra.
WGR / FOK! Salaris-topic: Waar Sillicon Valley te duur is forum.fok.nl.
En wat betreft jouw overzichtje; je weet dat je als basispsycholoog eigenlijk in schaal 59/60 hoort te zitten he? Dat schijnt het nieuwste truukje van sommige instellingen te zijn; startend psychologen lager inschalen. Dan starten ze in 55 en na een Gz-opleiding komen ze dan in 60, terwijl je dan dus in 65 hoort. Als ze je in 54/55 houden moet je vooral doorzoeken naar een andere baan hoor; je hoort echt in 60 met aanloopschaal 59. Bericht 3% gewijzigd door silliegirl op 07-07-2017 2039: 10.: vrijdag 7 juli 2017 @ 2021: 23: 200. Op vrijdag 7 juli 2017 1927: schreef alpeko het volgende.: Er zijn mensen die het met een minder startsalaris moeten doen.
Salaris en tarief van een Psycholoog Mijnzzp.nl.
Startsalaris zonder ervaring ongeveer 3.000 bruto per maand. Gemiddeld salaris ongeveer 4.750 bruto per maand. Salaris met meer dan tien jaar ervaring ongeveer 6.500 bruto per maand. U kunt zelf een voorbeeld berekening maken op basis van uw eigen gegevens.
Bijlage VI. Salarisschalen per functiegroep en salarisschaal medisch specialisten.
Salarisschalen per functiegroep en salarisschaal medisch specialisten. Salarisschalen per functiegroep en salarisschaal medisch specialisten, niveau 01-07-2017. Salarisschalen per functiegroep en salarisschaal medisch specialisten, niveau 01-07-2018. Piet Mondriaanplein 25 3812 GZ Amersfoort Tel: 033 460 89 00 Fax: 033 460 89 99 Postadres.
Basispsycholoog salaris vacatures NationaleVacaturebank.nl.
11 dagen geleden geplaatst 40 uur MBO Basispsycholoog GGZ. Als medior of senior basispsycholoog binnen de GGZ voer je verschillende uiteenlopende taken uit. Zo voer je intakegesprekken en geef je indicaties vo Als medior of senior basispsycholoog binnen de GGZ voer je verschillende.
Uurtarief bepalen van zzp'er' in de zorg. Uurtarief bepalen van zzp'er' in de zorg.
In die opslag zit een compensatie voor het risico van verzuim, kun je je arbeidsongeschiktheid verzekeren, iets met pensioen doen, wat aanvullende kosten dekken die normaal gesproken bij een werkgever zouden liggen en kun je een buffer opbouwen voor als je een keer geen opdrachten hebt.

Contacteer ons