Zoeken naar traineeship basispsycholoog

traineeship basispsycholoog
Traineeship/werkervaringsplaats basispsycholoog bij Silver Psychologie Magnet.me. logo-2015-icon. logo-2015-full.
Wij hanteren de visie dat ook onervaren psychologen de kans moeten krijgen om ervaring op te doen met meer complexe problematiek. Om die reden hebben wij een traineeship ontwikkeld dat van een dusdanig hoog niveau is dat je in een relatief korte tijd de kans krijgt om het niveau te bereiken wat passend is bij onze praktijk.
Verdien ik wel genoeg? Basispsycholoog, 2.114 euro bruto 24 uur Intermediair.
Om in aanmerking te kunnen komen voor een plek in dit traineeship dien je een relevante masteropleiding te hebben gevolgd in de richting van-Accountancy: Control MSc-Business; Economics MSc.Wat bieden we jouWij vragen veel én daar staat uiteraard wat tegenover. Zo biedt dit traineeship een 3-jarig contract bij aanvang.
Afgestudeerde psychologen reageren: Mijn diploma is niets waard.
Zij wil graag behandelend therapeut worden. Ik heb een beetje de hoop opgegeven om een betaalde baan te vinden als basispsycholoog. Maar een werkervaringsplek WEP kan voor mij ook niet. Die zijn vaak voor 4 dagen en tegen een stagevergoeding van zon 150 euro per maand. Dan kan ik mijn huur en mijn leven niet eens meer betalen. Ik heb een traineeship gevolgd bij een instelling voor psychologen.
Vacatures Basispsycholoog in Driebergen Vacat.
basispsycholoog / Counselor heb je een vooropleiding als basispsycholoog of GZ agoog en werk je in een multidisciplinair team. De volgende werkzaamheden maken onderdeel uit van de functie: Het opstellen van behandelplannen op basis 21 dagen geleden FULL_TIME Preview Opslaan.
Vacatures Radboudumc.
Selecteer hier de frequentie waarin je e-mail alerts wilt ontvangen. U dient ingelogd te zijn. Om een e-mail alert in te stellen dient u ingelogd te zijn. PhD candidate Cardiac CT perfusion imaging in acute chest pain. Plaatsing: 13 februari 2019.
Werken bij PSION PSION.
Wat ze gemeenschappelijk hebben, is hun vermogen om snel tot de kern door te dringen; de kern van het probleem of de problemen waar de werknemer met wie ze praten, mee te maken heeft. Want dat is waar de werknemer mee aan de slag moet, zodat hij of zij zich beter voelt, en weer geheel of gedeeltelijk aan de slag kan.
Vacatures Werken bij Arkin.
Verpleegkundigen, SPV-ers en/of Ambulant Werkenden voor verschillende FACT-Wijkteams. In onze multi-disciplinaire FACT wijkteams is ruimte voor jouw inbreng als verpleegkundige, spv-er of ambulant werkende basispsycholoog. Samen maken we het verschil voor onze cliënten thuis, elke dag weer. Werk jij graag outreachend: fiets jij fluitend door Amsterdam?
Traineeship Werken bij HSK.
Daarvoor zoeken we enthousiaste toppers door het hele land. Ons traineeship de kweekvijver voor nieuw talent is een intensief opleidingsprogramma gericht op Cognitieve Gedragstherapie en psychologische interventies onder leiding van een Regiebehandelaar. Je leert hoe je zelfstandig psychologische interventies uitvoert.

Contacteer ons