Zoeken naar traineeship basispsycholoog

traineeship basispsycholoog
Basis psycholoog voor een traineeship Arbeidsbureau.
Vriendelijke kinderoppas voor 2 kinderen gezocht. Basis psycholoog voor een traineeship. Geplaatst op 6 augustus 2017 door admin. Vacatures in de regio Vught Vacature bij Reinier van Arkel. Arbeidsbureau vacatures voor part time jobs en full time banen in Vught NB NL.
Welkom op de PCC Academy PCC Nederland.
Modules en kosten. De duur van het traineeship bedraagt 16 weken en er zijn jaarlijks 2 data waarop het traineeship van start gaat. Wees op tijd met inschrijven, want in verband met de voorbereidingen sluit de inschrijvingsperiode steeds 2 weken voor aanvang van de start van het traineeship.
Werkervaringsplek traineeship GGZ Pro Juventus.
ADHD of Autisme of het uitwerken van actuele zorgvraagstukken. Blijkt dat je na 3 maanden de juiste leerhouding hebt en voldoende basis om echt aan de slag te kunnen dan kan je contract omgezet worden in een traineeship. De scholing wordt voortgezet terwijl je direct gekoppeld wordt aan een van onze behandelteams. In overleg bepalen we samen wat jouw leertaken zullen worden. Basispsychologen en orthopedagogen zullen zich meer richten op intake, diagnostiek en geprotocolleerde behandeling. SPH-ers zullen zich meer richten op thuisbegeleiding en het optimaliseren van de leefcontext. Bij andere relevante opleidingen wordt gekeken wat passend is. Je hebt aantoonbare interesses in het zorgdomein GGZ. Je bent leergierig en ambitieus. Je bent helder in wat je wilt leren zowel professioneel als persoonlijk. Je stelt je leerbaar en flexibel op. Je hebt het juiste midden tussen afstemming met jouw supervisor en zelfstandigheid. Je bent cliëntgericht en kennis gedreven. Je bent in staat om aan te sluiten bij de cultuur en de werkzaamheden van het team. Je hebt een wetenschappelijke opleiding tot basispsycholoog of orthopedagoog afgerond of je hebt een zorg dan wel agogische Hbo opleiding afgerond.
Basispsychologen voor traineeship tot Verzuimcoördinator.
Voor ons Verzuimteam zijn wij op zoek naar een.: Basispsychologen voor traineeship tot Verzuimcoördinator. Wij zijn op zoek naar basispsycholoog die opgeleid wilt worden tot een allround verzuimspecialist die voor en bij onze klanten het verzuimproces ondersteunt en begeleidt conform de methodiek Oplossingsgericht verzuimmanagement.
Traineeship vacatures in psycholoog NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar vacatures, banen en werk als traineeship in de provincie / regio psycholoog. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
Basispsychologen-vacatures januari 2018 Indeed.nl.
Lees meer over werken bij Psytrec Psychotrauma Expertise Centrum. TRAINEE Traineeship Basispsycholoog Doetinchem. HSK Groep 5 reviews Doetinchem. Op 15 januari 2018 gaat het Traineeship voor Basispsychologen van start! Afgestudeerde Psychologen met een Klinische Master opgelet. 30 dagen geleden vacature opslaan meer.
Vacatures Meesters in de Psychologie.
Basispsycholoog bij Castle Craig Nederland te Den Haag vervaldatum onbekend. Traineeship Psycholoog bij HSK te Enschede, Hengelo, Ede, Goes, Heerenveen, Leeuwarden, Zoetermeer, Eindhoven, Tilburg, Heerlen vervaldatum 15 januari 2018. Woonbegeleider/ Jobcoach bij IVA te Breda vervaldatum 17 januari 2018. Affiniteit met autisme.

Contacteer ons