Op zoek naar werken als basispsycholoog?

werken als basispsycholoog
Pleidooi voor de basispsycholoog Meesters in de Psychologie.
Werken in het onderzoek. Vacatures BIG-geregistreerde psychologen. Wervingspagina nieuwe trainers sollicitatieworkshop. Bij en nascholing. Video's' en links. Pleidooi voor de basispsycholoog. Missie en visie. Organisatie en medewerkers. Beschikbare meesters in de psychologie. Pleidooi voor de basispsycholoog. De geestelijke gezondheidszorg afgekort GGZ is net een jungle. Een immens gebied, waarin je gemakkelijk kunt verdwalen. Het zit er vol met allerlei hulpverleners die werkzaam zijn in verschillende settings en zich richten op diverse cliëntenpopulaties. Midden in deze GGZ jungle staat de basispsycholoog; een waardevol en goed opgeleid hulpverlener, maar eentje die je door alle bomen in het bos haast over het hoofd zou zien. In dit pleidooi brengt MidP de basispsycholoog onder de aandacht. Wie is die basispsycholoog? De basispsycholoog is een academicus. Hij lees ook gerust zij heeft op één van de Nederlandse Universiteiten een flinke dosis theoretische kennis toegediend gekregen en, mogelijk nog belangrijker; hem is bijgebracht hoe hij als kritisch wetenschapper zin van onzin kan onderscheiden.
Hoe word je psycholoog? Proud2Live Proud2bme.
Stel dat ik dat doe, dan zou ik op mijn 30e een stage zoeken en op mijn 31e afstuderen en op zoek gaan naar een werkervaringsplek of baan als basispsycholoog. Daarnaast ben ik pas begonnen met vrijwilligerswerk als netwerkcoach. Hoe schatten jullie mijn kansen in?
Vacatures Basispsycholoog in Son Vacat.
De Viersprong Den Bosch. Je hebt een afgeronde opleiding als basispsycholoog; Je hebt ervaring in het behandelen van jongeren en systemen. Een afgeronde systeemopleiding is hierbij een pré; Je kunt goed zelfstandig werken, maar hebt ook 7 uur geleden PART_TIME Preview Opslaan.
Basispsycholoog-vacatures maart 2019 Indeed.nl.
Als basispsycholoog werk je met een complexe doelgroep justitiabelen met psychiatrische en verslavingsproblematiek. De Forensische Psychiatrie van GGZ Drenthe in Assen is onderdeel van het circuit Forensische Psychiatrie en bestaat uit een. 15 dagen geleden vacature opslaan meer. View all vacatures voor GGZ Drenthe Nederland jobs. Lees meer over werken bij GGZ Drenthe. Je bent een basispsycholoog Kind en Jeugd met minimaal 5 jaar werkervaring die zelfstandig kan.
Vacatures basispsycholoog Trovit.
Wij zijn op zoek naar enthousiaste en leergierige professionals die als. 3 dagen geleden op vacaturebank-nederland. Basispsycholoog /Orthopedagoog Jeugd GGZ. Noord, Amsterdam, Noord-Holland. Met spoed ben ik op zoek naar een gedreven Basispsycholoog /Orthopedagoog die zich verder wil verdiepen binnen de Jeugd GGZ. Het is voor zeer grote en. 30 dagen geleden op Maandag. Soortgelijke vacatures: orthopedagoog, ggz kinderen jeugd. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van basispsycholoog. Ontvang de laatste vacatures per e-mail. Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid. 1 2 3 Volgende. Ontvang de laatste vacatures per e-mail. Ontvang nieuwe advertenties per email basispsycholoog. Bewaar deze zoekopdracht. Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid. Download de applicatie. Adverteren op Trovit. Werken bij Trovit.
basispsycholoog vacature Eleos, specialist in christelijke ggz Eleos.
Je bent basispsycholoog wo en hebt hart voor cliënten met uiteenlopende problematiek van lichte tot meervoudige complexe problemen. In het bijzonder zal de aandacht uitgaan naar angst en stemmingsklachten, persoonlijkheidsproblematiek en traumatische ervaringen basis ggz specialistische ggz. Bij voorkeur heb je 2 jaar ervaring met het behandelen van angst en stemmingsklachten, vaak in combinatie met persoonlijkheidsproblematiek en traumatische ervaringen deze ervaring is een pre, geen vereiste. Je hebt affiniteit met Schematherapie en EMDR en de ambitie je hier op termijn in te ontwikkelen. Je hecht waarde aan een prettige werksfeer, hebt een goed gevoel voor humor, een proactieve houding en levert graag een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het team. Ook leef en werk je vanuit een christelijke identiteit en ervaar je verbondenheid met onze missie en doelgroep. Je werkt in een multidisciplinair behandelteam met psychiaters, een klinisch psycholoog, gz-psycholoog in opleiding tot klinisch psycholoog, gz-psychologen, basispsychologen, een sociaal psychiatrisch verpleegkundige en systeemtherapeuten. Je werkzaamheden bestaan uit het verrichten van intakes, diagnostische behandelingen cognitieve gedragstherapie. In het bijzonder zal de aandacht uitgaan naar angst en stemmingsklachten, vaak in combinatie met persoonlijkheidsproblematiek en traumatische ervaringen. We werken binnen de behandellocatie zoveel mogelijk conform de richtlijnen en we hanteren m.n.
Basis psycholoog volwassenen IPGGZ.
Bij IPGGZ staan kwaliteit van zorg, efficiëntie en een prettige werksfeer voorop. Wij werken in kleinschalige teams waarbinnen snel geschakeld kan worden en waar ruimte is voor persoonlijk contact en eigen initiatief. Wanneer je onze organisatie komt versterken treed je in dienst bij een stabiele organisatie waar je kunt groeien. Als basis psycholoog voer je taxatie, diagnostiek, indicatie en behandeling uit onder de verantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde Gezondheidszorgpsycholoog, Klinisch psycholoog of Psychiater.
Eigen praktijk beginnen als coach: leer het bij NHA.
Een eigen praktijk starten als therapeut? Of een eigen praktijk starten als basispsycholoog? Het begint steeds met een ondernemingsplan. In dat ondernemingsplan schrijf je wat je precies wilt gaan doen als zelfstandige coach. Welke cliënten zijn je doelgroep? Wat is je specialiteit? Wil je een eigen praktijk starten als kindercoach of ga je werken als personal trainer, budgetcoach, loopbaancoach?,

Contacteer ons