Resultaten voor eigen praktijk psycholoog

eigen praktijk psycholoog
Van psycholoog bij organisatie naar eigen praktijk. Hoe doet ze het? Het Coach Bureau.
Posted by admin on jun 4, 2013 in Twijfel, Wandelcoach verhaal 2 comments. Van psycholoog bij organisatie naar eigen praktijk. Hoe doet ze het? Simone Vankan 38, foto is psycholoog en systeemtherapeut in de forensische psychiatrie. Haar cliënten zijn jongeren met gedragsproblemen, gezinsleden en daders van seksueel misbruik en huiselijk geweld.
Een eigen praktijk in 10 stappen Ikgastarten.
Ben jij werkzaam in de zorg en heb je de keuze gemaakt voor de start van een eigen praktijk of neem je een bestaande praktijk over? Dan is het goed om te weten dat er een aantal regels zijn van de overheid.
Een Eigen Praktijk RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
Gebleken is dat zorgverzekeraars graag contracten aangaan met vrijgevestigden, maar ook zonder kontrakt of zonder vergoeding bestaat er een groeiende markt voor vrijgevestigden met een eigen praktijk. Deze workshop helpt u bij het opzetten van een eigen praktijk en het formuleren van uw eigen ondernemingsplan, toegesneden op uw eigen wensen en mogelijkheden, en heeft als doel u wegwijs te maken in de wereld van het ondernemerschap.
Stappenplan adviezen voor het starten van een eigen therapiepraktijk Kempler Instituut.
Vertel aan iedereen dat je een eigen praktijk gaat beginnen. Zorg dat je heel kort en helder kunt vertellen wat jouw manier van werken is. Regel een goede, prettige werkruimte; thuis of elders. Maak een brochure en website en zorg voor naamsvermelding in de Telefoongids/Gouden Gids/internet.
LVVP De opstart van uw eigen ggz-praktijk.
Doe dat vóór de start van de praktijk; hoe beter u dit hebt ingericht, hoe lager de nota van de boekhouder/accountant. Vraag een agb-code aan op www.agbcode.nl. Meld u aan bij Vecozo en vraag een certificaat aan om te kunnen declareren: klik hier.
Eigen praktijk in de GGZ, zonder BIG of NIP-registratie NIP.
Algemeen Bestuur en beleid. Werken bij het NIP-bureau. Tijdschrift de Psycholoog. Veelgestelde vragen aan het NIP. Vind een Psycholoog. U bent hier: Home Uw beroep Werken als psycholoog Eigen praktijk in de GGZ, zonder BIG of NIP-registratie. Werken als psycholoog.
Starterschecklist eigen praktijk gz-psycholoog NVGzP.
Opleiding tot klinisch psycholoog. Opleiding tot klinisch neuropsycholoog. Bij en nascholing. Wet en regelgeving. Herregistratie als gz-psycholoog. Werken in dienstverband. Arbeidsmarkt en opleidingsplaatsen. Lidmaatschap op maat. NVGzP/VvAA juridische helpdesk. Terugblik / Presentaties. NVGzP Starterschecklist eigen praktijk gz-psycholoog. Starterschecklist eigen praktijk gz-psycholoog.
BSL Shop GZ-psycholoog en eigen praktijk Els van den Heuvel Boek.
Els van den Heuvel is eerstelijnspsycholoog, gz-psycholoog, psycholoog van arbeid en gezondheid en cognitief gedragstherapeut en werkt sinds 2005 in haar eigen praktijk. Daarvoor werkte zij als eerstelijnspsycholoog en manager in loondienst bij De Psychologenpraktijk BV van Thuiszorg Breda en daaraan voorafgaand was zij als bedrijfspsycholoog en arbeids en organisatiedeskundige verbonden aan de ArboUnie.

Contacteer ons