Resultaten voor eigen praktijk psycholoog

eigen praktijk psycholoog
Van psycholoog bij organisatie naar eigen praktijk. Hoe doet ze het? Het Coach Bureau.
Van psycholoog bij organisatie naar eigen praktijk. Hoe doet ze het? Simone Vankan 38, foto is psycholoog en systeemtherapeut in de forensische psychiatrie. Haar cliënten zijn jongeren met gedragsproblemen, gezinsleden en daders van seksueel misbruik en huiselijk geweld. Het is een zware baan.
BSL Shop GZ-psycholoog en eigen praktijk Els van den Heuvel Boek.
Els van den Heuvel is eerstelijnspsycholoog, gz-psycholoog, psycholoog van arbeid en gezondheid en cognitief gedragstherapeut en werkt sinds 2005 in haar eigen praktijk. Daarvoor werkte zij als eerstelijnspsycholoog en manager in loondienst bij De Psychologenpraktijk BV van Thuiszorg Breda en daaraan voorafgaand was zij als bedrijfspsycholoog en arbeids en organisatiedeskundige verbonden aan de ArboUnie.
Vacature GZ psycholoog Amsterdam ZZP Psycholoog Amsterdam.
Is een BIG-geregistreerde GZ-psycholoog, klinisch psycholoog of psychotherapeut. Opleiding EMDR therapeut is een pré. Achtergrond als systeemtherapeut is een pré. Wil graag zelfstandig werken. Wat wij bieden is.: Ruimte voor 12 tot 32 uur werk. Het gevoel van een eigen praktijk, zonder je bezig te hoeven houden met cliënten acquisitie of locatiehuur.
Vacatures gz-psychologen, psychologen, orthopedagogen, psychotherapeut.
Ook kunnen psychologen overwegen om een eigen praktijk te beginnen. Het doorstuderen voor een specialisatie is dan wel te adviseren omdat de vergoeding van zorgverzekeraars veelal afhangt van de registratie van de psycholoog. Daling openstaande vacatures binnen de gezondheidszorg. Hoe groot is nu de kans op een baan voor een psycholoog?
Een Eigen Praktijk RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
Gebleken is dat zorgverzekeraars graag contracten aangaan met vrijgevestigden, maar ook zonder kontrakt of zonder vergoeding bestaat er een groeiende markt voor vrijgevestigden met een eigen praktijk. Deze workshop helpt u bij het opzetten van een eigen praktijk en het formuleren van uw eigen ondernemingsplan, toegesneden op uw eigen wensen en mogelijkheden, en heeft als doel u wegwijs te maken in de wereld van het ondernemerschap.
Talk Psychologenpraktijk What's' your story?
Talk is een praktijk voor volwassenen en kind jeugdpsychologie in Schijndel en Sint-Oedenrode. We proberen onze zorg zo toegankelijk mogelijk te maken. Middels een efficiënte aanpak en transparante houding richten wij ons op het verminderen van klachten en het helpen van mensen om vanuit hun eigen kracht weer zelfstandig verder te kunnen. Talk is opgericht door Maaike Holster en Inge van Kroonenburg. Na een aantal jaren gewerkt te hebben binnen de Specialistische GGZ SGGZ, hebben wij ervoor gekozen om onze persoonlijke aanpak en stijl terug te laten komen in een eigen psychologenpraktijk. Vanuit daar is de naam Talk whats your story dan ook voortgekomen. Het verhaal van de cliënt is de basis voor de behandeling en ieder heeft zijn eigen verhaal. Betrouwbaar, laagdrempelig en behulpzaam. Aanmelden kind jeugd. Talk is in 2013 opgericht door Inge van Kroonenburg en Maaike Holster. Beiden hebben ervaring als psycholoog in zowel de eerste als tweedelijns zorg op het gebied van volwassenen en kind jeugd.
LVVP De opstart van uw eigen ggz-praktijk.
Doe dat vóór de start van de praktijk; hoe beter u dit hebt ingericht, hoe lager de nota van de boekhouder/accountant. Vraag een agb-code aan op www.agbcode.nl. Meld u aan bij Vecozo en vraag een certificaat aan om te kunnen declareren: klik hier.
Gezondheidscentrum Batau in Nieuwegein: Uw Arts Online huisartsenpraktijk Batau, Psychologenpraktijk N. Gorin, Nievaart.
U meldt zich bij haar aan en zij verwijst u door naar een van de samenwerkende psychologen, rekening houdend met de best mogelijke match, uw beschikbaarheid en de wachttijden. Verder voert iedere psycholoog een eigen praktijk als hoofdbehandelaar. Dit betekent dat u vanaf het intakegesprek en voor de rest van het traject uitsluitend met één psycholoog contact zult hebben.

Contacteer ons