Op zoek naar eigen praktijk psycholoog?

eigen praktijk psycholoog
Psycholoog Praktijk-vacatures maart 2019 Indeed.nl.
4.000 9.000 per maand. Samenwerken met Psycholoog Nederland. Dit betekent dat cliënten zich aanmelden bij Psycholoog Nederland en je de behandeling van cliënt in opdracht van Psycholoog Nederland uitvoert. Werk vanuit je eigen huis of praktijk. Gesponsord vacature opslaan. GZ psycholoog KJ.
Klinisch psycholoog.
Patiënten worden meestal naar de klinisch psycholoog doorverwezen door een eerstelijns of gezondheidszorg psycholoog. Deze klinisch psychologen zijn vaak werkzaam binnen instellingen en klinieken en opereren in de tweede of derde lijn, wat inhoudt dat je als patiënt alleen doormiddel van doorverwijzing met hen in contact komt. Sommige klinische psychologen werken als zelfstandige binnen hun eigen praktijk, eventueel naast een functie binnen een instellingen.
Home Van Nes Psychologen ggz Voorburg.
Links in de regio. Van Nes Psychologen. Van Nes Psychologen is een praktijk voor Generalistische Basis GGZ en Specialistische GGZ voorheen eerstelijns en klinische psychologie en gespecialiseerd in kortdurende, klachtgerichte zorg. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor langer durende psychotherapeutische behandelingen van complexe problematiek.
PVG Psychologen Praktijk voor gezondheidspsychologie PVG.
In de Praktijk voor Gezondheidspsychologie werken de psychologen Eva Kern, Wim Meertens en Lottelien Veldman samen in een maatschap. Ook werken wij samen met psychotherapeut Lidwien Cornelissens, psychotherapeut Antionette Timan en systeemtherapeut Irma Siecker. Iedere therapeut heeft zijn of haar eigen specifieke professionele deskundigheid, specialisatie en doelgroep.
Modelovereenkomst praktijkmedewerking psychotherapeut, klinisch neuropsycholoog of gz-psycholoog LVVP, NVGzP, VcGP, VEN, NVRG en VvAA 905177339310.
In deze overeenkomst zijn de artikelen met de voorwaarden die van belang zijn bij het bepalen of er sprake is van een dienstbetrekking, gemarkeerd. De niet-gemarkeerde artikelen kunt u aanvullen en aanpassen voor uw eigen situatie, als dat niet in strijd is met de gemarkeerde artikelen.
therapeut Psycholoog Zoetermeer Dr. Jessica van Nispen-Gopie Psychologiepraktijk DE LENTE.
Ik geloof in de veerkracht van de mens; dat hebben wij allemaal in ons, alleen weten wij dat soms even niet meer aan te boren of hebben wij veel te verwerken en dan ga ik samen met jou op zoek naar deze veerkracht. Van 2007-2016 heb ik als psycholoog gewerkt in het Leids Universitair Medisch Centrum. Hier behandelde ik mensen met zowel lichamelijke als psychische klachten en ben ik gepromoveerd in het wetenschappelijk onderzoek naar de psychologische effecten van kanker 2013. Van 2016 tot 2018 werkte ik als GZ-psycholoog in een ggz-instelling waar mensen worden behandeld die met kanker te maken hebben patiënten en naasten. Sinds 2016 werk ik in mijn eigen praktijk in Zoetermeer als GZ-psycholoog waar ik behandelingen op maat geef aan mensen die via de huisartsen in Zoetermeer en omstreken worden verwezen of die op eigen initiatief hulp zoeken.
Even voorstellen.
Ik ben geboren in 1970. Na mijn studie Psychogerontologie en klinische psychologie Katholieke Universiteit Nijmegen heb ik mijn opleidingen tot psychotherapeut BIG en GZ psycholoog BIG afgerond met als afstudeerrichtingen de psychoanalytische psychotherapie en de cliëntgerichte psychotherapie. Ik bied individuele psychotherapie aan volwassenen en adolescenten, maar ook echtpaartherapie. Ik werk vooral volgens de werkwijze van de cliëntgerichte psychotherapie. Deze werkwijze probeert de eigen gedachten en gevoelens van cliënten te ontdekken en te onderzoeken om op deze manier zicht te krijgen op de persoonlijke problemen.
Psyflow Op wekelijkse basis nieuwe cliënten voor jouw eigen praktijk!
Een vliegende start met jouw nieuwe eigen praktijk? Kies als startend psycholoog voor Psyflow en ontvang direct cliënten voor jouw praktijk. Ben je een startende psycholoog? Bijna de helft van de psychologen met wie wij samenwerken zijn met ons begonnen als startende praktijk.

Contacteer ons