Zoeken naar eigen praktijk psycholoog

eigen praktijk psycholoog
Wie zijn wij Psychologenpraktijk Raja.
Sonia heeft na haar studie Psychologie aan de Erasmus Universiteit gewerkt als psycholoog binnen de GGZ en als ambulant begeleider van mensen met psychosociale en/of ernstige psychiatrische problematiek. Hierna heeft zij besloten als zelfstandig therapeut te gaan werken in haar eigen praktijk.
Psychologenpraktijk Nuth Psychologenpraktijk Nuth.
In dat geval kan het nuttig zijn om met een psycholoog te praten. Denk niet te lang ik moet er alleen uitkomen of het moet eerst erger worden. Juist als u er vroeg bij bent, kan een psycholoog goed helpen. De praktijk is een samenwerkingsverband kostenmaatschap van vrijgevestigde psychologen die allen werken voor eigen rekening en risico.
Lauwen PEP Psychologen.
Klinisch psycholoog, GZ-psycholoog BIG 49048638125, psychotherapeut BIG 9048638116. Lidmaatschappen: VGCT, VEN, ACBS, NVGzP. Ik ben geboren in 1965 in Brabant. Na mijn studie psychologie aan de UvA, heb ik 9 jaar bij de RIAGG gewerkt, 10 jaar bij Reade Jan van Breemen Instituut; pijnrevalidatie en daarna heb ik 4 jaar een eigen praktijk in Amsterdam gehad.
Wat is een GZ-psycholoog? Vacatures.nl.
Deze specialisatie betreft een tweejarige postdoctorale beroepsopleiding. Na afronding hiervan mag de psycholoog zich GZ-psycholoog noemen, een beschermde titel die is opgenomen in het BIG-register Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg. GZ-psychologen behandelen mensen met psychische stoornissen en problemen in de levenssfeer. Daar horen ook psychische aspecten bij die samenhangen met ziekte, handicaps en invaliditeit. Wat doet een GZ-psycholoog? De belangrijkste taken van GZ-psychologen zijn het diagnosticeren en behandelen van patiënten die psychische stoornissen of problemen in de persoonlijke levenssfeer hebben. Over het algemeen behoren de volgende werkzaamheden tot het takenpakket van een GZ-psycholoog.: Voeren van intakegesprekken met patiënten. Verrichten van anamnese en observaties. Verrichten en interpreteren van psychodiagnostisch onderzoek. Vaststellen van behandelindicatie in overleg met overige behandelaars en verwijzers. Opstellen en zo nodig bijstellen van een multidisciplinair behandelplan eveneens in overleg met overige behandelaars en verwijzers. Uitvoeren van het behandelplan met behulp van psychotherapeutische technieken. Adviseren van artsen en andere behandelaars en specialisten over behandeling van patiënten. Toezien op correcte dossiervorming en andere documentatie met betrekking tot behandel en onderzoeksgegevens. Deelnemen aan multidisciplinair overleg en intervisiebijeenkomsten. Begeleiden van basispsychologen in opleiding tot GZ-psycholoog. Ontplooien van initiatieven om de gangbare behandelmethodieken te optimaliseren. Bevorderen van kwaliteitsbewaking binnen het eigen behandelteam.
Talk Psychologenpraktijk Whats your story?
Talk is een praktijk voor volwassenen en kind jeugdpsychologie in Schijndel en Sint-Oedenrode. We proberen onze zorg zo toegankelijk mogelijk te maken. Middels een efficiënte aanpak en transparante houding richten wij ons op het verminderen van klachten en het helpen van mensen om vanuit hun eigen kracht weer zelfstandig verder te kunnen. Talk is opgericht door Maaike Holster en Inge van Kroonenburg. Na een aantal jaren gewerkt te hebben binnen de Specialistische GGZ SGGZ, hebben wij ervoor gekozen om onze persoonlijke aanpak en stijl terug te laten komen in een eigen psychologenpraktijk. Vanuit daar is de naam Talk whats your story dan ook voortgekomen. Het verhaal van de cliënt is de basis voor de behandeling en ieder heeft zijn eigen verhaal. Betrouwbaar, laagdrempelig en behulpzaam. Aanmelden kind jeugd. Talk is in 2013 opgericht door Inge van Kroonenburg en Maaike Holster. Beiden hebben ervaring als psycholoog in zowel de eerste als tweedelijns zorg op het gebied van volwassenen en kind jeugd.
Mentaal Beter Hoofddorp Psycholoog Hoofddorp GZ praktijk.
Ik vind het belangrijk om samen met cliënten toe te werken naar een verbetering in hun psychisch welbevinden vanuit eigen kracht en het inzetten van hun kwaliteiten. Daarnaast vind ik het belangrijk het systeem tijdens de behandeling te betrekken. Neuteboom Psycholoog Sinds 2014 ben ik als psycholoog werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg en in mei 2018 ben ik bij Mentaal Beter gestart. Naast mijn werkzaamheden in de praktijk doe ik op dit moment de opleiding tot cognitief gedragstherapeut.
Over mijzelf Deventer Psycholoog.
Chronische lichamelijke klachten en ziektes. Sinds 2000 heb ik een eigen praktijk. Ik heb samengewerkt met andere psychologen onder de naam ISIS, in Deventer, Twello en Nijverdal. Als praktijkhouder werd mijn werk steeds drukker en veeleisender. Ik ben gestopt als praktijkhouder en heb de zaak overgedaan aan mijn collegas. Nu werk ik weer als vrijgevestigd psycholoog in een kleine praktijk.
Gezondheidscentrum Batau in Nieuwegein: Uw Arts Online huisartsenpraktijk Batau, Psychologenpraktijk N. Gorin, Nievaart.
U meldt zich bij haar aan en zij verwijst u door naar een van de samenwerkende psychologen, rekening houdend met de best mogelijke match, uw beschikbaarheid en de wachttijden. Verder voert iedere psycholoog een eigen praktijk als hoofdbehandelaar. Dit betekent dat u vanaf het intakegesprek en voor de rest van het traject uitsluitend met één psycholoog contact zult hebben.

Contacteer ons