Resultaten voor eigen praktijk psycholoog

eigen praktijk psycholoog
NVGzP Het NIP en het belang van BIG-registratie.
In 2011 vertelde een patiënt mij dat hij eerder in zorg was geweest bij een collega psycholoog. Hij had daar te horen gekregen dat hij een groen type was en vroeg mij of ik die diagnose deelde. Het zou gaan om een respectabele collega want deze was lid van het NIP, aldus deze patiënt.
Psychologiepraktijk Meesters: De psycholoog.
Werkzaam in de eerstelijnspraktijk Derksen-Klein Heerenbrink te Bemmel als psycholoog. Werkzaam in de verslavingszorg bij Novadic-Kentron als trajectbegeleider bij het Escape-project dwang en drang op maat project van Politie en Justitie i.s.m. hulpverlenende instanties en de gemeente te s-Hertogenbosch. Werkzaam als GZ-psycholoog bij Mediant te Hengelo o.a. bij de afdelingen Preventie en Persoonlijkheidsproblematiek en in de AZC s Azelo en Markelo. En daarnaast als rapporteur bij de FPD Forensisch Psychiatrische Dienst te Almelo. Werkzaam als GZ-psycholoog bij INTEND Twente centrum voor arbeid en psyche en bij eerstelijnspsychologenpraktijk Psychologie ME te Oldenzaal. Werkzaam als GZ-psycholoog in de eerste lijn in mijn eigen praktijk, en bij Psychologie ME te Oldenzaal en Isis Psychologen te Nijverdal.
Eigen praktijk in de GGZ, zonder BIG of NIP-registratie NIP.
U bent hier: Home Uw beroep Werken als psycholoog Eigen praktijk in de GGZ, zonder BIG of NIP-registratie. Eigen praktijk in de GGZ, zonder BIG of NIP-registratie. Eigen praktijk in de GGZ, zonder BIG of NIP-registratie. In Nederland is de titel psycholoog niet wettelijk beschermd.
Psychologenpraktijkderondevenen.nl Welkom.
Mijn naam is Trudie Tiebosch en ik werk als gezondheidszorgpsycholoog in De Ronde Venen. Na mijn afstuderen als psycholoog heb ik nog een paar jaar culturele antropologie gestudeerd, met als special isatie cross culturele psychiatrie. Dit omdat ik ook erg geïnteresseerd ben in andere culturen en het psychisch welzijn van mensen met een andere culturele ac htergrond. Met dit uitstapje wist ik dat ik aan een grotere groep mensen mijn diensten kon verlenen en ben vervolgens mijn eerstelijnskwalificatie gaan halen. Dit heb ik al werkend gedaan bij een eerstelijnspraktijk in Purmerend en ben tegelijkertijd ook mijn eigen praktijk begonnen in Vinkeveen.
Vacatures gz-psychologen, psychologen, orthopedagogen, psychotherapeut.
Ook kunnen psychologen overwegen om een eigen praktijk te beginnen. Het doorstuderen voor een specialisatie is dan wel te adviseren omdat de vergoeding van zorgverzekeraars veelal afhangt van de registratie van de psycholoog. Daling openstaande vacatures binnen de gezondheidszorg. Hoe groot is nu de kans op een baan voor een psycholoog?
Starterschecklist eigen praktijk gz-psycholoog NVGzP.
Opleiding tot klinisch psycholoog. Opleiding tot klinisch neuropsycholoog. Bij en nascholing. CAO en arbeidsvoorwaarden. Herregistratie als gz-psycholoog. Lidmaatschap op maat. NVGzP/VvAA juridische helpdesk. NVGzP Starterschecklist eigen praktijk gz-psycholoog. Starterschecklist eigen praktijk gz-psycholoog. Een praktijk starten of toetreden tot een maatschap is een belangrijk moment in je loopbaan als gz-psycholoog.
Therapeut zoekt cliënt Mijn eigen praktijk.nl.
Je bent met een eigen praktijk gestart, hebt een folder geschreven, een website gemaakt, je weet dat je iets goeds te bieden hebt en staat open voor nieuwe cliënten. Je kunt toch moeilijk gaan adverteren op bijvoorbeeld Marktplaats.nl met Therapeut zoekt cliënt.
Psychologen, Psychologen Oud Zuid.
Sinds 2013 werk ik in Amsterdam als vrijgevestigd psycholoog in mijn eigen praktijk en daarnaast werk ik nog drie dagen als gz-psycholoog op een afdeling voor mensen met persoonlijkheidsproblematiek, trauma en eetstoornissen. Ik heb me gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie, schematherapie en de behandeling van trauma EMDR.

Contacteer ons