Zoeken naar crisisdienst ggz

crisisdienst ggz
Ggz-patiënt niet altijd soepel van huisartsenpost naar crisisdienst De Eerstelijns: platform voor strategie en innovatie.
Concreet: aan de crisisdienst van de ggz-instelling in de buurt. Dan krijgt de patiënt de vereiste geestelijke gezondheidszorg en kan jij je buigen over de patiënten die op je wachten en bij wie huisartsenzorg wél volstaat. Helaas stoot de huisarts nogal eens zijn neus, zo blijkt uit interviews die InEen tussen november 2014 en februari 2015 hield met vertegenwoordigers van alle huisartsendienstenstructuren in ons land. Ongeveer de helft rept van knelpunten in de zorgverlening in de keten van acute ggz.
Crisisdienst Nijmegen Pro Persona.
Als u in een acute psychische crisis bent, helpt een hulpverlener van de IHT Crisisdienst u. De hulp varieert van een eenmalig contact tot intensieve thuisbehandeling en/of acute opname. Over Pro Persona. Nieuws Voor de pers Waardering door cliënten Jaarbeeld 2015 Even voorstellen. Feiten en cijfers over de zorg Indigo Basis GGZ Regelhulp, wegwijzer naar zorg en ondersteuning TOPGGz.
Hulp bij crisis.
Hulp bij crisis. Wanneer u in een psychische crisis raakt, of u vermoedt dat u in een psychische crisis raakt, is het van belang dat u snel geholpen wordt. De crisisdienst van GGZ NHN kan direct behulpzaam zijn in zon situatie en een inschatting maken van de problemen.
Crisisdienst en crisisopvang.
Ik heb hulp nodig Crisisdienst en crisisopvang. Crisisdienst en crisisopvang. Heeft u problemen en tijdelijk onderdak en begeleiding nodig? Dan kunt u terecht bij de crisisdienst of crisisopvang. Welke hulp kan ik inschakelen? Bij de crisisdienst kunt u terecht als u met spoed psychische geestelijke hulp nodig heeft.
Crisisdienst Altrecht dag en nacht open Altrecht.
Patiënten kunnen nu 24/7 op de crisisdienst terecht voor een beoordeling en directe zorg. Ontwikkelingen geestelijke gezondheidszorg Utrecht. Het uitbreiden van de openingstijden van de crisisdienst is een van drie belangrijke ontwikkelingen in de geestelijke gezondheidszorg in de regio Utrecht.
Crisis spoedhulp AZT Teams GGZ Oost Brabant Regio Boekel Rosmalen Oss Uden Veghel Helmond Boxmeer Coudewater Huize Padua.
GGZ Oost Brabant in de regio Helmond/Peelland. T 0492 84 80 00. GGZ Oost Brabant Land van Cuijk en Noord-Limburg. T 0485 84 72 50. U kunt als huisarts of afdeling spoedeisende hulp van het ziekenhuis altijd een beroep doen op de ggz-crisisdienst.
Direct hulp nodig GGZ Friesland.
De huisarts of Dokterswacht Friesland kan GGZ Friesland Spoed inschakelen. Onze crisisdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. In geval van een levensbedreigende situatie, bel direct 112. GGZ Friesland vindt het belangrijk om uw vragen zo goed en zo snel mogelijk te beantwoorden.
Ggz-crisisdienst is bij spoed niet altijd binnen een uur ter plekke Actueel Skipr.
Tot voor kort was landelijk niet eenduidig afgesproken hoe snel de crisisdienst vervolgens ter plekke moet zijn, er was alleen een afspraak tussen ggz en politie dat dat binnen twee uur moest zijn. De afspraken zijn nu uitgewerkt in de zogeheten triagewijzer voor de acute psychiatrie.

Contacteer ons