Zoeken naar vacatures ggz amsterdam

vacatures ggz amsterdam
De Waag De Forensische Zorgspecialisten.
De Waag is het grootste centrum voor forensische geestelijke gezondheidszorg ggz in Nederland. We bieden gespecialiseerde zorg voor mensen met grensoverschrijdend of strafbaar gedrag. De Waag heeft behandelingen voor jongeren met gedragsproblemen en voor volwassenen met agressieproblemen, problemen rondom huiselijk geweld of seksueel grensoverschrijdend gedrag. De Waag is een open en professionele organisatie, met korte lijnen. De sfeer is deskundig en collegiaal: we werken in hechte teams met een grote onderlinge betrokkenheid. We vinden ontwikkeling, groei en het delen van kennis belangrijk, en staan open voor elkaars idee├źn. M/V Vacatures bij de Waag. De Waag Amsterdam.
Vacatures in de GGZ Samen in de Zorg.
Help jij mensen graag bij het verlichten en oplossen van hun psychische problemen? Samen in de Zorg verwelkomt je graag als psycholoog, verpleegkundige, maatschappelijk werker, praktijkondersteuner huisarts GGZ POH-GGZ of pedagogisch medewerker voor een mooie tijdelijke of vaste baan bij een GGZ-instelling. Uitgelichte vacatures in de GGZ.
Vacature lijst Zorg en Welzijn Zorghart.
Verpleegkundige in Amsterdam. Verpleegkundige in De Ronde Venen. Verpleegkundige in Diemen. Verpleegkundige in Haarlemmermeer. Verpleegkundige in Ouder-amstel. Verpleegkundige in Uithoorn. Helpende niveau 2. Verzorgende niveau 3. Verpleegkundige 4 en 5. Verpleegkundige niveau 4. Verpleegkundige niveau 5. CAO en Salarissen. Informatie over de grotendeels bij ons aangesloten bedrijven. Deze paginas zijn nog in ontwikkeling, en beperken zich op dit moment nog grotendeels tot contact-informatie. Onze excuses daarvoor. GGD Gooi en Vechtstreek. RAV Gooi en Vechtstreek. Rosa Spier Huis. Villa Hooghe Heide. Zorggroep de Laren. Vacature lijst Zorg en Welzijn. Sommige werkgevers hebben vacatures met dezelfde titel en locatie, dit betekend niet dat het dezelfde vacatures zijn.
Vacatures Psyon.
meerdere dagen per week. Voor onze locaties Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Eindhoven. Naar wie zijn we op zoek? Psychiaters die zich aangetrokken voelen tot het verrichten van complexe, onafhankelijke diagnostiek en het vermogen hebben om dit te vertalen in leesbare, to the point rapportages. Doel daarbij is het verschaffen van helderheid aan bedrijfsartsen en verzekeringsartsen bij verzuim en arbeidsongeschiktheid, onder meer ten aanzien van de diagnose en behandelmogelijkheden. Ervaring is een pre maar niet vereist. Psyon beschikt over uitgebreide mogelijkheden tot opleiding, supervisie en intervisie. Specifieke ervaring in het verrichten van rapportages is daarom niet vereist. Wat bieden we? Een freelance overeenkomst met een grote mate van zelfstandigheid en een goede honorering. Onze tarieven liggen boven de gangbare freelance tarieven. De werktijden bepaalt u zelf. Het uitwerken van de rapportages kan desgewenst vanuit huis. De werkzaamheden kunnen een interessante en lucratieve aanvulling vormen op een behandelbaan bij de GGZ of elders.
Vacatures.
Zoek in meer dan 142000 vacatures. Log in op uw Werkmap met DigiD en krijg toegang tot meer dan 206000 vacatures. Log in op uw Werkmap met DigiD om de vacatures bij uw opgeslagen zoekopdrachten te bekijken. Meest populaire plaatsen.
Home.
wat bieden wij? onze reis sinds 1886. GGz Centraal dicht bij jou. Alle vacatures van GGz Centraal Bekijk de dichtstbijzijnde vacatures Bekijk alle vacatures per locatie Klik hier om een job alert aan te maken. Zoek in al onze 96 vacatures.
Astare Durf te dromen uitzendbureau in de herstelondersteunende zorg.
maakt mensen bewust van de gevolgen van oordelen en denkt mee over concrete oplossingen om die oordelen aan te pakken. Speciale aandacht gaat uit naar hulpverleners binnen de GGZ. Samen met stichting Wat Doe Jij? verzorgen we informatieve, interactieve en speelse bijeenkomsten met workshops, lezingen, trainingen, films en documentaires. Daarnaast doen we in samenwerking met de Universiteit van Utrecht onderzoek naar de effectiviteit van onze interventies. Voor teams, instellingen, gemeenten en bedrijven. Op 5 augustus 2017 varen wij samen met 113 Zelfmoordpreventie op de Zelfmoordpreventieboot tijdens de Amsterdam Gay Pride.
Werken bij de politie politie.nl.
Naast diverse agentfuncties zijn er bij de politie tal van andere functies waarvoor geen algemene politieopleiding gevolgd hoeft te worden. Alle vacatures binnen de politie staan op kombijdepolitie.nl. Op deze site wordt ook specifiek ingegaan op werken bij recherche en werken in de bedrijfsvoering.

Contacteer ons