Resultaten voor opname ggz depressie

opname ggz depressie
Opname in kliniek.
Meestal kunt u meteen worden opgenomen in een kliniek bij u in de buurt. Soms is opname in uw eigen regio niet mogelijk. Dan kunt u op één van de andere locaties van GGZ Rivierduinen worden opgenomen. U krijgt altijd een eigen kamer.
Acute opname volwassenen GGZ Drenthe.
Bekijk alle psychische problemen. Ontspanningsoefeningen Doe de depressie zelftest. Veel voorkomende behandelingen. Steun en structuur. Bekijk alle behandelingen. Centrum Verstandelijke Beperking en psychiatrie. Belangrijk voor het regelen van hulp. Intake en diagnostiek. Meer over regelen van hulp. Hulp bij crisis. Als u niet ingeschreven bent bij GGZ Drenthe kunt u contact opnemen met uw huisarts of de huisartsenpost. Contact bij crisis. Mijn GGZ Drenthe. Wat heb ik. Bekijk alle psychische problemen. Steun en structuur. Bekijk alle behandelingen. Centrum Verstandelijke Beperking en psychiatrie. Intake en diagnostiek. Meer over regelen van hulp. Hulp bij crisis. Als u niet ingeschreven bent bij GGZ Drenthe kunt u contact opnemen met uw huisarts of de huisartsenpost. Contact bij crisis. Mijn GGZ Drenthe. Over GGZ Drenthe. Acute opname volwassenen.
Opname in de kliniek De Hoop GGZ.
Er vindt onderzoek plaats, groepsbehandeling en individuele behandeling. Het doel van een opname in de kliniek is dat je clean wordt in geval van verslaving, dat je situatie weer stabiliseert in geval van psychische problemen of de combinatie van verslaving en andere aandoeningen.
In de kliniek Parnassia.
Testen op depressie. Verstandelijke beperking en psychiatrie. Hoe wij helpen. Bij u thuis/in de wijk. Bij ons wonen. In ons verpleeghuis. In de kliniek. Opvang Verwarde Personen. Cursus en training. Familie en naasten. Hulp voor naasten. Ouderen en psychiatrie. Wie we zijn. Kerngegevens en jaarcijfers. Werken en leren. Waar staan we voor. Jong Volwassenen Team. Zorg naar gemeenten. Hoe wij helpen /. In de kliniek. Als het echt niet anders kan nemen we u op in een van onze klinieken. Parnassia doet er alles aan u zo te ondersteunen dat we opnames zo veel mogelijk voorkomen. Een opname is altijd zo kort mogelijk, zodat u zo snel mogelijk terug gaat naar uw eigen omgeving.
Depressie GGZ Drenthe.
Hulp bij crisis. Als u niet ingeschreven bent bij GGZ Drenthe kunt u contact opnemen met uw huisarts of de huisartsenpost. Contact bij crisis. Mijn GGZ Drenthe. Over GGZ Drenthe. Dit is het. Iemand met een depressie of dysthymie, voelt zich langere tijd achter elkaar rot.
Psychologische hulp en opname bij depressie Mens en Gezondheid: Aandoeningen.
En als dit allemaal niet helpt kan een opname noodzakelijk zijn. Voor welke soort opname kan er dan worden gekozen? Wat kun je zelf aan een depressie doen. Onvrijwillige opname door IBS en RM. Wat kun je zelf aan een depressie doen.
Wanneer word je onvrijwillig opgenomen voor depressie?
Voor een relatief klein aantal mensen met depressie is het noodzakelijk om opgenomen te worden. Hierbij zijn verschillende mogelijkheden, namelijk opname op een psychiatrische PAAZ afdeling van een algemeen ziekenhuis, op een afdeling van een universiteitskliniek, in een algemeen psychiatrisch ziekenhuis APZ of tijdelijke opname in een crisiscentrum.
Kortdurende opnameklinieken Mentrum.
Zorg en overlast. Mensen die door psychiatrische of verslavingsproblemen tijdelijk extra hulp en ondersteuning nodig hebben, kunnen worden opgenomen. Meestal gaat het om problemen van psychotische of depressieve aard, mogelijk in combinatie met een verslavingsprobleem en/of een licht verstandelijke beperking.

Contacteer ons