Resultaten voor salaris ggz psycholoog

salaris ggz psycholoog
GGZ Friesland stelt aanbrengpremie in voor nieuw personeel Actueel Skipr.
GGZ Friesland heeft een aanbrengpremie ingesteld om nieuw personeel te vinden. De bonus voor het aanbrengen van nieuwe psychiaters, gz-psychologen, klinisch psychologen, verpleegkundig specialisten en basisartsen kan oplopen tot vijftienhonderd euro. De ggz-instelling ziet zich hiertoe genoodzaakt vanwege de grote krapte op de arbeidsmarkt.
Het salaris van een afgestudeerde psycholoog.
GGZ psycholoog: 2.550. Klinische psycholoog: 4.000. Wetenschapper / Onderzoeker: 2.500. Wat mag je verwachten van het salaris van een psycholoog? Veel starters denken dat het salaris voldoende hoog zal zijn om een leuk en goed leven te kunnen leiden. Is dit wel echt zo?
GGZbanen.nl Vacatures voor psychiater, GZ-psycholoog, woonbegeleider en meer.
Kinder en jeugdpsycholoog BKV Groep, Regio GORINCHEM. Interim psychiater ziekenhuis BKV Groep, Provincie Gelderland. Gedragsdeskundige LVB 16 upw Matchpartner, Regio Harderwijk. Volg ons voor het laatste carrièrenieuws. Geestelijke gezondheidszorg vacatures per functiegebied. GGZ arts 2. GGZ overig 14. Klinisch Psycholoog 29.
impegno Wat hebben we te bieden?
Met jouw talenten, ideeën, initiatieven en kennis draag je samen met jouw team bij aan de missie van de organisatie en dus de vooruitgang van onze cliënten. impegno hanteert de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening met daarbij de vaste eindejaarsuitkering van 83%!
Verdien ik wel genoeg? Basispsycholoog, 2.114 euro bruto 24 uur Intermediair.
Het door jou geclaimde salaris laatste trede van de b-schaal lijkt me in deze situatie dan ook niet passend. Daarvoor kom je pas in aanmerking als GZ-psycholoog met een maximum aan ervaring en bij voldoende functioneren. Wel kun je wellicht onderhandelen over een hogere trede in de a-schaal van functiegroep 60. Maar ik kan mij voorstellen dat de werkgever met de OR in algemene zin heeft afgesproken dat de overgang naar de nieuwe CAO GGZ budgettair neutraal moet verlopen, in verband met de betaalbaarheid voor de organisatie vandaar waarschijnlijk ook de afspraak over de horizontale" inschaling.
Salarisschaal gz psycholoog ggz vacatures 5044 actuele jobs voor Salarisschaal gz psycholoog ggz Jooble.
En ben jij toe aan een nieuwe uitdagende stap als GZ-Psycholoog óf als ZZP GZ-Psycholoog richting Jeugdzorg? Dan is dit je kans behandeling Je bent deskundig en enigszins ervaren op het gebied van GGZ en LVB-problematiek Wij bieden Een salaris minimaal. 2 maanden geleden. GZ Psycholoog Topreferente ggz.
Gz psycholoog salaris vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Je hebt je postdoctorale opleiding tot GZ psycholoog afgerond Een mooi salaris conform CAO GGZ Meteen een vast contract Ben jij als GZ psycholoog toe aan nieuwe motiverende prikkels? We zijn namelijk per direct op zoek naar een bevlogen GZ Psycholoog.
Vacatures.
Tarieven en vergoedingen. GZ-psycholoog VO / Klinisch psycholoog. DOPPA zorg is een flexibele en dynamische psychologenpraktijk voor kinderen, adolescenten, volwassenen en ouderen. Wij bieden Basis GGz voor volwassenen en jeugd en Specialistische GGz voor jeugd. Ons aanbod bestaat uit diagnostiek en behandeling, coaching en begeleiding op zowel individuele basis als in groepsverband.

Contacteer ons