Meer resultaten voor salaris ggz psycholoog

salaris ggz psycholoog
De functie POH GGZ Meesters in de Psychologie.
Al met al is POH GGZ e en uitdagende, afwisselende en bovenal bijzonder leerzame functie. Kijk voor meer informatie over POH GGZ op de website van de landelijke vereniging POH GGZ: www.poh-ggz.nl en klik voor het meest actuele POH GGZ vacature overzicht op de button hieronder.
Verdien ik wel genoeg? Basispsycholoog, 2.114 euro bruto 24 uur Intermediair.
Het door jou geclaimde salaris laatste trede van de b-schaal lijkt me in deze situatie dan ook niet passend. Daarvoor kom je pas in aanmerking als GZ-psycholoog met een maximum aan ervaring en bij voldoende functioneren. Wel kun je wellicht onderhandelen over een hogere trede in de a-schaal van functiegroep 60. Maar ik kan mij voorstellen dat de werkgever met de OR in algemene zin heeft afgesproken dat de overgang naar de nieuwe CAO GGZ budgettair neutraal moet verlopen, in verband met de betaalbaarheid voor de organisatie vandaar waarschijnlijk ook de afspraak over de horizontale" inschaling.
GGZ Rivierduinen.
Ik hou van mensen met een randje. Het vak van ouderenpsychiater is bijzonder uitdagend. Vrijwilligersverhaal: Al 11 jaar een bijzondere band. Verpleegkundig Specialist Frenk Dik werkt al meer dan 25 jaar in de GGZ. Vacatures bij GGZ Rivierduinen. GZ en klinisch Psychologen.
Salarissen voor GGZ Oost Brabant in Nederland Indeed.nl.
5 salarissen doorgegeven. 3.394 per maand. Alle salarissen bij GGZ Oost Brabant op het gebied van Verpleegkunde. Artsen en chirurgen Gemiddeld salaris Salarisverdeling. 13 salarissen doorgegeven. 7.298 per maand. Gz-psycholoog Verslavingszorg m/v. 24 salarissen doorgegeven. 4.894 per maand. Klinisch Psycholoog m/v.
GGZ Friesland stelt aanbrengpremie in voor nieuw personeel Actueel Skipr.
GGZ Friesland heeft een aanbrengpremie ingesteld om nieuw personeel te vinden. De bonus voor het aanbrengen van nieuwe psychiaters, gz-psychologen, klinisch psychologen, verpleegkundig specialisten en basisartsen kan oplopen tot vijftienhonderd euro. De ggz-instelling ziet zich hiertoe genoodzaakt vanwege de grote krapte op de arbeidsmarkt.
Gz psycholoog salaris vacatures NationaleVacaturebank.nl.
6 dagen geleden geplaatst 32 uur WO GZ Psycholoog. Je hebt je postdoctorale opleiding tot GZ psycholoog afgerond Een mooi salaris conform CAO GGZ Meteen een vast contract Ben jij als GZ psycholoog toe aan nieuwe motiverende prikkels? We zijn namelijk per direct op zoek naar een bevlogen GZ Psycholoog.
Functieomschrijving GZ-psycholoog bkv.jobs. BKV. Open menu. BKV. BKV. BKV. BKV. BKV.
Binnen ieder van deze beroepsgroepen wordt een basisberoep en een specialistisch beroep onderscheiden. Binnen de psychologische beroepen zijn dat de gezondheidszorgpsycholoog, de klinisch psycholoog en de psychotherapeut. Het salaris van een Gz-psycholoog. Het salaris loon van een gz-psycholoog ligt tussen de 3.265, en 5.130, per maand.
Vacatures Mediant Gewoon Goede Zorg in Twente.

Contacteer ons