Op zoek naar salaris psycholoog ggz?

salaris psycholoog ggz
De functie POH GGZ Meesters in de Psychologie.
Al met al is POH GGZ e en uitdagende, afwisselende en bovenal bijzonder leerzame functie. Kijk voor meer informatie over POH GGZ op de website van de landelijke vereniging POH GGZ: www.poh-ggz.nl en klik voor het meest actuele POH GGZ vacature overzicht op de button hieronder.
Functie Officier Specialist GZ-Psycholoog bij de Landmacht.
Ook tijdens de opleiding ontvang je salaris. Meer informatie over de arbeidsvoorwaarden van Defensie vind je op deze pagina: https//werkenbijdefensie.nl/defensie-als-werkgever/salaris.html.: Je wordt aangesteld in de rang van kapitein met na je opleiding een dienverplichting. In het laatste jaar van je dienverplichting kun je vragen om verlenging van je contract of de dienst verlaten. Voor excellerende militair gz-psychologen bestaat de mogelijkheid om zich door te ontwikkelen tot psychotherapeut of klinisch psycholoog.
Beroep Gezondheidszorgpsycholoog Salaris YouChooz.nl.
Zoek op trefwoord Zoeken. Wat is het salaris? Als beginnend gezondheidszorgpsycholoog GZ-psycholoog in loondienst kun je rekenen op een bruto salaris van minimaal 3.265, exclusief 8 procent vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Dit kan oplopen tot 5.130, per maand bij een fulltime dienstverband.
Gz psycholoog salaris vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Je hebt je postdoctorale opleiding tot GZ psycholoog afgerond Een mooi salaris conform CAO GGZ Meteen een vast contract Ben jij als GZ psycholoog toe aan nieuwe motiverende prikkels? We zijn namelijk per direct op zoek naar een bevlogen GZ Psycholoog.
Klinisch psycholoog psychotherapeut.
Het salaris bedraagt 7.47900, op fulltime basis, afhankelijk van opleiding en ervaring, volgens FWG schaal 75 voor een klinisch psycholoog. Het salaris bedraagt 6.18800, op fulltime basis, afhankelijk van opleiding en ervaring, volgens FWG schaal 70 voor een psychotherapeut. 1850 BA Heiloo. contact privacyverklaring cookies algemene leveringsvoorwaarden kwaliteitsstatuut Sitemap Disclaimer RSS Webmail. Volg GGZ NHN ook via.
Wat is een redelijk salaris voor een POH-GGZ? POH-GGZ.
Functieprofiel Bestuur Veelgestelde vragen Documenten Onderzoek Accreditatie aanvragen Kwaliteitsregister Nascholing en congressen Onderzoek onder de POH-GGZ Juridische hulp. Wat is een redelijk salaris voor een POH-GGZ? Voor startende POHs GGZ zonder ervaring geldt als minimum volgens de CAO Huisartsenzorg schaal 8.
Bijlage VI. Salarisschalen per functiegroep en salarisschaal medisch specialisten.
Brieven van GGZ Nederland. Een instelling zoeken. Over GGZ Nederland. Over GGZ Nederland. Wie zijn wij. Over GGZ Nederland. GGZ Nederland // CAO // Bijlagen // Bijlage VI. Salarisschalen per functiegroep en salarisschaal medisch specialisten. Hoofdstuk 1 Begripsbepalingen, werkingssfeer en looptijd.
Factsheet Mogelijkheden basispsycholoog in ggz NIP.
Daarnaast zijn er geringe doorgroeimogelijkheden en is het salaris in veel gevallen op HBO-niveau. De voordelen van een functie als POH-GGZ zijn onder andere dat u zich als academisch opgeleide psycholoog duidelijk kunt onderscheiden van de overige beroepsgroepen, u doet ervaring op in screening en begeleiding van lichte psychische klachten waaraan u zelf invulling kunt geven. Basispsycholoog als medebehandelaar. Het is volgens het model Kwaliteitsstatuut ggz mogelijk om werkzaam te zijn als medebehandelaar. Dit kan zowel in de Generalistische Basis ggz gb ggz als de Gespecialiseerde ggz gggz.

Contacteer ons