Zoeken naar salaris psycholoog ggz

salaris psycholoog ggz
Vacatureaanbod Psychologenpraktijk Perspectief.
Wij zijn op zoek naar een secretaresse frontoffice voor 3 á 4 dagen in de week op één van onze locaties m.u.v. Bij interesse kunt u contact opnemen met mevrouw Shula Haagsma: shaagsma@psychologenpraktijkperspectief.nl. U bent hier.: Home Over ons Vacatureaanbod.
Salaris en tarief van een Psycholoog Mijnzzp.nl.
Een Psycholoog factureert ongeveer 100 per uur ex BTW. Wat verdient een Psycholoog in loondienst? Startsalaris zonder ervaring ongeveer 2.000 bruto per maand. Gemiddeld salaris ongeveer 3.500 bruto per maand. Salaris met meer dan tien jaar ervaring ongeveer 5.000 bruto per maand.
Functieomschrijving GZ-psycholoog bkv.jobs. BKV. Open menu. BKV. BKV. BKV. BKV. BKV.
Binnen ieder van deze beroepsgroepen wordt een basisberoep en een specialistisch beroep onderscheiden. Binnen de psychologische beroepen zijn dat de gezondheidszorgpsycholoog, de klinisch psycholoog en de psychotherapeut. Het salaris van een GZ-psycholoog. Het salaris loon van een GZ-psycholoog ligt tussen de 3.265, en 5.130, per maand.
Salarissen voor GGZ Oost Brabant in Nederland Indeed.nl.
Verpleegkundige Niveau 5 m/v. 6 salarissen doorgegeven. 3.389 per maand bruto. Alle salarissen bij GGZ Oost Brabant op het gebied van Verpleegkunde. Artsen en chirurgen Gemiddeld salaris Salarisverdeling. 70 salarissen doorgegeven. 7.359 per maand bruto. Klinisch Psycholoog m/v. 46 salarissen doorgegeven.
Info GGZ Instellingen RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
De kosten van de praktijkopleiding zijn alle voor rekening van uw praktijkopleidingsinstelling, evenals die voor werkbegeleiding en supervisie. Zo betaalt de instelling een salaris aan de psycholoog in opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog PioG. Hij wordt door de praktijkopleidingsinstelling in dienst genomen voor tenminste twee jaar met een aanstelling van 32 uur per week of minder en dan evenredig langer. Inschaling gebeurt conform CAO-bepalingen met een minimale inschaling in aanloopschaal 59 van functieschaal 60 volgens CAO-GGZ of vergelijkbare inschaling in andere CAOs. De meeste praktijkopleidingsinstellingen betalen daarnaast mee aan de kosten voor het cursorisch deel van de opleiding. Een aantal praktijkopleidingsinstellingen in de geestelijke gezondheidszorg GGZ komt in aanmerking voor subsidie beschikbaarheidbijdrage van een opleidingsplaats.
Basis psycholoog.
Voor deze vacature van basis psycholoog vragen wij een academische opleiding psychologie met een basis aantekening psychodiagnostiek BAPD. Je hebt kennis, werkervaring en interesse in de behandeling van verschillende psychiatrische stoornissen en je kunt zelfstandig beslissingen nemen ten aanzien van de behandeling van de individuele cliënt. Wat mag je verwachten? Wij bieden een uitdagende functie voor 36 uur per week binnen een organisatie die continu in beweging is. We focussen op de ontwikkeling van de medewerker en bieden diverse interne trainingen en opleidingen. We bieden een contract voor één jaar, verlenging is afhankelijk van de organisatie ontwikkelingen. Het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 60 minimaal 2.633, en maximaal 4.105, bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek.
Bijlage VI. Salarisschalen per functiegroep en salarisschaal medisch specialisten.
Brieven van GGZ Nederland. Een instelling zoeken. Over GGZ Nederland. Over GGZ Nederland. Wie zijn wij. Over GGZ Nederland. GGZ Nederland // CAO // Bijlagen // Bijlage VI. Salarisschalen per functiegroep en salarisschaal medisch specialisten. Hoofdstuk 1 Begripsbepalingen, werkingssfeer en looptijd.
Zorg en Welzijn Actuele Cao en Salarisschalen Ziekenhuizen, VVT, GGZ.
Gratis salarisupdates ontvangen? 25748 ambtenaren ontvangen al updates over de ontwikkelingen rondom hun salaris. Ook voor onderwijs. Hieronder vindt u de geldende caos voor de sector zorg en welzijn. Denk hierbij aan de cao ziekenhuizen, cao vvt, cao ggz, cao kinderopvang en de cao van het umc.

Contacteer ons