Meer resultaten voor vacatures flexpool ggz

vacatures flexpool ggz
Verpleegkundige GGZ flexpool.
Tip een vriend. Verpleegkundige GGZ flexpool. Als flex-verpleegkundige voor de klinieken ondersteun je het vaste team ten behoeve van de continuïteit van zorg voor onze patiënten. In nauwe samenwerking met je collegas zorg je voor een optimaal behandel en leefklimaat.Afhankelijk van de bezetting in de klinieken, je opleiding, je ervaring en je mogelijkheden.
Begeleider Flexpool-vacatures januari 2018 Indeed.nl.
Toon: alle vacatures 2 nieuwe vacatures. Flexpool: Begeleider in de GGZ. Start People 185 reviews Amsterdam. Voor onze flexpool zijn wij op zoek naar Begeleiders die ervaring en diploma's' hebben op het gebied van psychiatrie. Gesponsord vacature opslaan. Begeleider B gehandicaptenzorg flexpool.
Vacatures flexpool.
Novaform en Trebbe ontwikkelen Bavo-terrein. Persbijeenkomst in de Psychiatrische Eerste Hulp. Centrum Seksueel Geweld Zuid-Holland helpt 139 nieuwe slachtoffers van seksueel geweld. Runnersworld doneert 50 paar sportschoenen aan GGZ Rivierduinen. Vacatures bij GGZ Rivierduinen. Psychiater Acute Psychiatrie 24 36 uur p.w.
Flexpool GGZ inGeest.
Dat kan bij de flexpool van GGZ inGeest. De flexpool biedt afwisselend werk bij diverse afdelingen op meerdere locaties. Wanneer er op afdelingen plotseling gaten vallen in het dienstrooster door bijvoorbeeld vakantie, ziekte of vertrek van medewerkers, vult de flexpool deze gaten op en zorgt voor continuïteit van zorg. Neem voor meer informatie over de flexpool contact op via. T 088 788 5005 of. Voor actuele vacatures kunt u kijken bij.:
Flexpool Werken bij Antes.
Dan is de flexpool wellicht iets voor jou! Werken in de GGZ is dynamisch, maar als flexmedewerker ben je een echte vliegende keep! Het is verantwoordelijk werk, je omgeeft je tenslotte met doelgroepen van allerlei verschillende leeftijden, culturen en problematiek, die allemaal hun eigen manier van benaderen nodig hebben.
Vacatures sector GGZ/verslavingszorg MediVacature.nl.
1 week GGZ inGeest in Amstelveen. Verpleegkundigen MBO/HBO voor de Flexpool. 1 week Antes in Regio Rotterdam. Woonbegeleider met ADL ervaring voor de Flexpool. 1 week Antes in Regio Rotterdam. Verzorgende IG voor de Flexpool. 1 week Antes in Algemeen.
Flexpool-vacatures januari 2018 Indeed.nl.
Dit bedrijf heeft vacatures voor Flexpool. Warande is een zorgorganisatie, die senioren in Houten en op de Utrechtse Heuvelrug zorg, woon service en welzijnsarrangementen biedt. Voor vacatures in België ga je naar Indeed België. Vacatures Blader door bedrijven Bladeren door vacatures Werken bij Indeed API Blog Over Indeed Helpcenter.
Medewerker Begeleiding Flexpool-vacatures januari 2018 Indeed.nl.
Als flexpool medewerker bied je dagelijkse ondersteuning en begeleiding aan individuele en groepen cliënten. Als flexpool medewerker word je in de functie van. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Leger des Heils Amsterdam Vacatures in Amsterdam.

Contacteer ons