Zoeken naar ontwikkelingen in de ggz

ontwikkelingen in de ggz
Zorgelijke Ontwikkelingen in de GGZ Geestelijke Gezondheidszorg Psycholoog Amsterdam.
10 jan Zorgelijke Ontwikkelingen in de GGZ Geestelijke Gezondheidszorg. Geplaatst op 1212h: in Geen onderdeel van een categorie, Nieuws door Psycholoog Anouk Taytelbaum. Ben je als cliƫnt vandaag de dag nog wel vrij om keuzes te maken of niet? Bij Psycholoog Amsterdam wel!
Elke dag het nieuws uit de geestelijke gezondheidszorg op een rij!
Nine Kooiman SP en Jim van Os: Chaos in de geestelijke. 2 december 2017 Minstens 40% van het geld in de GGZ gaat naar bureaucratie, in plaats van naar de zorg. Psychiaters zijn zelf gemiddeld 17 uur per week kwijt aan administratie, zo meldt.
EY Verslaggeving Actuele ontwikkelingen GGZ EY Nederland.
Actuele ontwikkelingen GGZ. Actuele ontwikkelingen GGZ. Back to Overview. De GGZ sector bevindt zich nog altijd niet in stabiel vaarwater. De onzekerheden over de toekomst zijn nog groter dan voorheen als gevolg van de invoering van de Jeugdwet en Wmo ingaande 1 januari 2015.
GGZ Internationaal GGZ Nederland.
GGZ Nederland informeert haar leden over actuele internationale ontwikkelingen en de mogelijke impact daarvan op hun zorgverlening en bedrijfsvoering. Ook geven we informatie aan internationale partners over de Nederlandse specialistische ggz. Waar mogelijk oefenen wij invloed uit op het beleid van internationale organisaties. Samen met de Europese koepel Mental Health Europe benadrukt GGZ Nederland het belang van geestelijke gezondheidszorg voor de Europese burgers en de Europese economie en bouwt zij aan een Europese alliantie voor geestelijke gezondheid. GGZ Nederland legt ook contacten tussen lidinstellingen en potentiƫle Europese partners. Zie voor de actuele discussie: GGZ Connect. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Mensen met psychische aandoeningen hebben aanzienlijk minder kans op de arbeidsmarkt. 30-11-2016 in GGZ Internationaal Algemeen.
Actueel GGZ Nederland.
Korpschef Erik Akerboom van de Nationale Politie wil dat er psychologische hulpverleners komen in wijken. Agenten moeten volgens hem steeds vaker in actie komen voor zaken waarbij mensen met psychische problemen betrokken zijn. GGZ Nederland steunt de oproep van korpschef Erik A.
Langdurende zorg GGZ Nederland.
Stichting Vergeten Slachtoffers Tweede Wereldoorlog. GGZ Nederland heeft met de overheid en andere partners in het Bestuurlijk Akkoord en in het Zorgakkoord afspraken gemaakt over de langdurende zorg. De belangrijkste ontwikkelingen.: Gemeenten zijn verantwoordelijk voor de inkoop van beschermd wonen en maatschappelijke ondersteuning van psychisch kwetsbare burgers, volgens de Wmo 2015.;
Nieuwe ontwikkelingen in de psychiatrie.
Afkortingen in de GGZ. Dwang en drang. Wet Langdurige Zorg. Nieuwe ontwikkelingen in de psychiatrie. 6 juli 2015 Wat zijn de ontwikkelingen in de psychiatrie in Nederland? Aartjan Beekman, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie NVvP, legt uit wat de uitdagingen voor de moderne psychiatrie zijn.

Contacteer ons