Resultaten voor basispsycholoog opleiding

basispsycholoog opleiding
Psycholoog In Opleiding Tot Gz-psycholoog vacatures Simply Hired.
BIG-geregistreerd zijn als GZ psycholoog of de opleiding bijna heeft afgerond; Of een basispsycholoog die opgeleid wil worden tot GZ psycholoog. 10 dagen geleden. Opleidingsplaats GZ psycholoog i.o. Dimence Groep Enschede. De postmaster opleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut en klinisch psycholoog.
Basis psycholoog in opleiding tot GZ Psycholoog Amphia Ziekenhuis.
Voor de Zorgkern Medische Psychologie zoeken wij, voor de vakgroep Medische Psychologie, per 1 januari 2019 een basispsycholoog in opleiding tot gz-psycholoog voor 32 uur gemiddeld per week. Dienstverband: 2 jaar op basis van leer-arbeidsovereenkomst. Uren per week: 32 uur.
Basisopleiding Psychologie NCOI Opleidingen en Trainingen.
Hoe haalt u meer uit een relatie? Deze zeer praktijkgerichte opleiding biedt u belangrijke basisinzichten in de psychologie. U ervaart in ieder gesprek het voordeel van deze opleiding. Als u zoekt naar een praktische en direct toepasbare basisopleiding in de psychologie, dan is deze opleiding een prima keuze.
Aanbod voor de beroepsgroep Basispsycholoog.
3513 ER Utrecht. Op zoek naar de juiste opleiding? We helpen je graag! Bel 030 230 84 50 of mail ons. Opleidingen en cursussen. Aanbod voor de beroepsgroep Basispsycholoog. Psychopathologie en diagnostiek. Begeleiding en behandeling. SRH, Strengths Model en FACT.
Verdien ik wel genoeg? Basispsycholoog, 2.114 euro bruto 24 uur Intermediair.
Maar daar staat tegenover dat je weliswaar de nodige jaren ervaring hebt als basispsycholoog, maar dat je als GZ-psycholoog nog in opleiding bent. De vraag is dan ook met name wat nu eigenlijk jouw huidige functie is. Ben je een basispsycholoog die daarnaast een opleiding volgt tot GZ-psycholoog, of ben je een GZ-psycholoog die nog in opleiding is?
basispsycholoog.
Voor onze vacatures voor basis psycholoog zoeken we mensen met een afgeronde academische opleiding psychologie. Je gaat behandelplannen en evaluaties maken, zorg dragen voor relevante rapportages, individuele en groepsgesprekken onder supervisie van een GZ-psycholoog voeren en deelnemen aan diverse multidisciplinaire overlegvormen. Daarnaast voer je zowel intelligentie, neuropsychologisch en persoonlijkheidsonderzoek uit. Spreekt dit je aan en ben jij geschikt voor onze vacatures voor basispsycholoog?
Pleidooi voor de basispsycholoog Meesters in de Psychologie.
De eerder omschreven ontwikkelingsbereidheid van basispsychologen blijkt uit het feit dat zij vaak vervolgopleidingen doen zoals de VGCt opleiding of de Gz-opleiding daarvoor is een LOGO verklaring vereist, of voor extra werkervaring een al dan niet omstreden werkervaringsplaats vervullen. Ook buiten de GGZ liggen er kansen voor de basispsycholoog.
Basispsychologen horen te kunnen werken als psycholoog Petities.nl.
Sowieso switchen de meeste GZ-psychologen van baan binnen twee jaar na het behalen van de titel GZ-psycholoog, omdat zij veelal willekeurig solliciteren op een plek, puur om de opleiding te verkrijgen. Hoe vergroot dat de kwalitatieve vakkennis en kwaliteiten, meer dan gewoon werken als basispsycholoog?

Contacteer ons