Meer resultaten voor basispsycholoog salaris

basispsycholoog salaris
Wat verdient een psycholoog?
Een GZ psycholoog heeft bijvoorbeeld 6 jaar gestudeerd. Een basispsycholoog 4 jaar. Wat verdient een psycholoog bruto per maand? Toegepaste Psycholoog HBO: 2.250 per maand. Basis Psycholoog WO: 2.660 per maand. Klinische Psycholoog WO: 5.890 per maand. GZ Psycholoog WO: 2.530 6.790 per maand. Psychotherapeut WO: 3.500 5.400 per maand. AO psycholoog WO: ligt aan je werkomgeving. Het salaris loopt sterk uiteen.
Het salaris van een afgestudeerde psycholoog.
In de gezondheidszorg verdienen psychologen, van basispsycholoog tot psycholoog-specialist, binnen de CAO GGZ en CAO Ziekenhuizen tussen de 2.500 en 7.500 per maand, exclusief toeslagen. Vrijgevestigd psychologen alleen BIG-geregistreerd, dus gz-psychologen, psychotherapeuten of klinisch neuropsychologen hebben geen salaris maar omzet en winst of verlies, die afhangt van de grootte van hun praktijk en de hoeveelheid werkzaamheden die ze daarbinnen uitvoeren.
Basis-Psycholoog-Medisch-Psychologie-intern-41 Amphia Ziekenhuis.
Daarnaast heeft Amphia aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.: Een salaris van maximaal 4.378, bruto per maand, conform CAO Ziekenhuizen functiegroep 60, op basis van 36 uur.; Mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling.; Voordelen bij aanschaf van een fiets, tablet, smartphone en nog veel meer.;
Functie, Salaris, Loon: Psycholoog, Onderwijskundige, Pedagoog, Opvoedkundige.
Home Carrière Functie en salaris Psychologen. Functie en Salaris: Psycholoog, Onderwijskundige, Opvoedkundige, Pedagoog. Psychologen doen onderzoek naar en bestuderen de mentale processen en het gedrag van menselijke individuen en groepen en passen de verworven kennis toe ter bevordering van persoonlijke, sociale, educatieve of beroepsmatige aanpassing en ontwikkeling.
Basis Psycholoog Kind-Jeugd / Orthopedagoog Psygro.
Basis Psycholoog Kind-Jeugd / Orthopedagoog minimaal 16 36 uur per week. De behoeften en belangen van de cliënt staan centraal! Voor ons Kind-Jeugdteam zijn wij met op zoek naar een ervaren Basispsycholoog voor in de regios Amsterdam, Purmerend en Zaandam.
Basis psycholoog.
Het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 60 minimaal 2.633, en maximaal 4.105, bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek. Wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze website.
Basis Psycholoog-vacatures mei 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Qbtech Ltd Vacatures in Utrecht. Traineeship Basispsycholoog Rotterdam. HSK Groep 5 reviews Rotterdam 10 plaatsen. Een contract van 11 maanden, met uitzicht op een aanstelling als Junior psycholoog; Gezien het opleidingskarakter van dit traineeship, bieden wij een salaris op.
Verdien ik wel genoeg? Basispsycholoog, 2.114 euro bruto 24 uur Intermediair.
Hij is al acht jaar basispsycholoog en wordt altijd goed beoordeeld. Hij voelt zich ondergewaardeerd door zijn werkgever en vreest dat het te lang zal duren voor hij salarisverhoging krijgt. En dat is niet alles, mailt hij. Want ook zijn reiskostenvergoeding is versoberd. Dat terwijl hij voor zijn opleiding wel reiskosten moet maken. Zijn salaris blijft dus hetzelfde, maar per saldo gaat hij erop achteruit.

Contacteer ons