Resultaten voor basispsycholoog salaris

basispsycholoog salaris
Wat verdient een basispsycholoog?
Wat verdient een basispsycholoog? Salaris psycholoog Wat is het salaris van een basispsycholoog? Een psycholoog verdient in Nederland niet slecht, maar het maak wel heel veel uit waar je uiteindelijk gaat werken. Een basispsycholoog is een psycholoog die de opleiding psychologie aan de universiteit heeft afgerond.
Basispsycholoog salaris vacatures NationaleVacaturebank.nl.
De voorkeur gaat uit naar een basispsycholoog je op zoek naar een baan in uitdagende werkomgeving, met een uitstekend salaris Als basispsycholoog behandel je gedetineerden en bent verantwoordelijk Justitiƫle Inrichtingen locatie PI Rotterdam zijn wij op zoek naar een basispsycholoog.
Basis Psycholoog-vacatures juli 2018 Indeed.nl.
Samwel, klinisch psycholoog en praktijkopleider of mevrouw H. Het maximaal bereikbare salaris bedraagt 4.466. Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis 5 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis CWZ Vacatures in Nijmegen. Lees meer over werken bij Canisius-wilhelmina Ziekenhuis cwz.
Basis psycholoog.
Het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 60 minimaal 2.633, en maximaal 4.105, bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek. Wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze website.
Beroep Psycholoog Salaris YouChooz.nl.
Als beginnend psycholoog in een zorg of welzijnsinstelling kun je rekenen op een bruto salaris van minimaal zo'n' 3.070, per maand exclusief 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Dit kan oplopen tot ruim 6.345, voor een ervaren klinisch psycholoog. Dit zijn salarisindicaties voor 2018.
Het salaris van een afgestudeerde psycholoog.
In de gezondheidszorg verdienen psychologen, van basispsycholoog tot psycholoog-specialist, binnen de CAO GGZ en CAO Ziekenhuizen tussen de 2.500 en 7.500 per maand, exclusief toeslagen. Vrijgevestigd psychologen alleen BIG-geregistreerd, dus gz-psychologen, psychotherapeuten of klinisch neuropsychologen hebben geen salaris maar omzet en winst of verlies, die afhangt van de grootte van hun praktijk en de hoeveelheid werkzaamheden die ze daarbinnen uitvoeren.
Functie, Salaris, Loon: Psycholoog, Onderwijskundige, Pedagoog, Opvoedkundige Loonwijzer.nl.
Psychologen doen onderzoek naar en bestuderen de mentale processen en het gedrag van menselijke individuen en groepen en passen de verworven kennis toe ter bevordering van persoonlijke, sociale, educatieve of beroepsmatige aanpassing en ontwikkeling. Powered by Monsterboard. Check je salaris!
Verdien ik wel genoeg? Basispsycholoog, 2.114 euro bruto 24 uur Intermediair.
Hij is al acht jaar basispsycholoog en wordt altijd goed beoordeeld. Hij voelt zich ondergewaardeerd door zijn werkgever en vreest dat het te lang zal duren voor hij salarisverhoging krijgt. En dat is niet alles, mailt hij. Want ook zijn reiskostenvergoeding is versoberd. Dat terwijl hij voor zijn opleiding wel reiskosten moet maken. Zijn salaris blijft dus hetzelfde, maar per saldo gaat hij erop achteruit.

Contacteer ons