Resultaten voor salaris basispsycholoog

salaris basispsycholoog
Het salaris van een afgestudeerde psycholoog.
Veel starters denken dat het salaris voldoende hoog zal zijn om een leuk en goed leven te kunnen leiden. Is dit wel echt zo? Vaak valt de realiteit tegen en ligt het salaris veel lager dan je in eerste instantie dacht.
Wat verdient een basispsycholoog?
Wat verdient een basispsycholoog? Salaris psycholoog Wat is het salaris van een basispsycholoog? Een psycholoog verdient in Nederland niet slecht, maar het maak wel heel veel uit waar je uiteindelijk gaat werken. Een basispsycholoog is een psycholoog die de opleiding psychologie aan de universiteit heeft afgerond.
Basis Psycholoog-vacatures januari 2018 Indeed.nl.
Mijn e-mail: Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures Alert opslaan. Dit bedrijf heeft vacatures voor Basis Psycholoog. Maandag detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs en de gezondheidszorg.
Basis psycholoog.
Het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 60 minimaal 2.633, en maximaal 4.105, bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek. Wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze website.
Beroep Psycholoog Salaris YouChooz.nl.
Als beginnend psycholoog in een zorg of welzijnsinstelling kun je rekenen op een bruto salaris van minimaal zo'n' 3.070, per maand exclusief 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Dit kan oplopen tot ruim 6.345, voor een ervaren klinisch psycholoog. Dit zijn salarisindicaties voor 2018.
Functie, Salaris, Loon: Psycholoog, Onderwijskundige, Pedagoog, Opvoedkundige.
Home Carrière Functie en salaris Psychologen. Functie en Salaris: Psycholoog, Onderwijskundige, Opvoedkundige, Pedagoog. Psychologen doen onderzoek naar en bestuderen de mentale processen en het gedrag van menselijke individuen en groepen en passen de verworven kennis toe ter bevordering van persoonlijke, sociale, educatieve of beroepsmatige aanpassing en ontwikkeling.
Wat verdient een psycholoog?
Een GZ psycholoog heeft bijvoorbeeld 6 jaar gestudeerd. Een basispsycholoog 4 jaar. Wat verdient een psycholoog bruto per maand? Toegepaste Psycholoog HBO: 2.250 per maand. Basis Psycholoog WO: 2.660 per maand. Klinische Psycholoog WO: 5.890 per maand. GZ Psycholoog WO: 2.530 6.790 per maand. Psychotherapeut WO: 3.500 5.400 per maand. AO psycholoog WO: ligt aan je werkomgeving. Het salaris loopt sterk uiteen.
Verdien ik wel genoeg? Basispsycholoog, 2.114 euro bruto 24 uur Intermediair.nl.
Als aanloopschaal wordt FWG 59 nog weleens gebruikt, maar gangbaarder is FWG 60 voor de functie van basispsycholoog minimaal 2.713 en maximaal 4.230 euro bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek. Vul het Intermediair Salariskompas in en ontdek direct of jij wel genoeg verdient! Onderwerpen in dit artikel: verdienikwelgenoeg Salaris Zorg Beroepen CAO.

Contacteer ons