Resultaten voor salarisschaal basispsycholoog

salarisschaal basispsycholoog
Het salaris van een afgestudeerde psycholoog.
In de gezondheidszorg verdienen psychologen, van basispsycholoog tot psycholoog-specialist, binnen de CAO GGZ en CAO Ziekenhuizen tussen de 2.500 en 7.500 per maand, exclusief toeslagen. Vrijgevestigd psychologen alleen BIG-geregistreerd, dus gz-psychologen, psychotherapeuten of klinisch neuropsychologen hebben geen salaris maar omzet en winst of verlies, die afhangt van de grootte van hun praktijk en de hoeveelheid werkzaamheden die ze daarbinnen uitvoeren.
Wat verdient een psycholoog?
Een zelfstandige psycholoog verdient doorgaans ook meer dan een psycholoog in loondienst. Tevens is het belangrijk om te kijken naar hoeveel jaar er gestudeerd is. Een GZ psycholoog heeft bijvoorbeeld 6 jaar gestudeerd. Een basispsycholoog 4 jaar. Wat verdient een psycholoog bruto per maand?
B Salariëring.
Wordt door de her-indeling bij invoering van FWG 3.0 als bedoeld in H7 Functiewaardering artikel 1 van deze cao een lagere functiegroep en bijbehorende schaal van kracht dan voor de werknemer geldt, dan houdt de werknemer zijn aanspraak op salariëring volgens de salarisschaal die in zijn arbeidsovereenkomst vastligt en zoals deze salarisschaal op 31 december 2001 geldt.
Basis Psycholoog-vacatures mei 2018 Indeed.nl.
Daarbij beschik je over goede basis computervaardigheden en een vloeiende beheersing van de Nederlandse en Duitse taal in woord en geschrift is vereist. 20 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Qbtech Ltd Vacatures in Utrecht. Traineeship Basispsycholoog Rotterdam.
Functie, Salaris, Loon: Psycholoog, Onderwijskundige, Pedagoog, Opvoedkundige.
Psychologen doen onderzoek naar en bestuderen de mentale processen en het gedrag van menselijke individuen en groepen en passen de verworven kennis toe ter bevordering van persoonlijke, sociale, educatieve of beroepsmatige aanpassing en ontwikkeling. Loonwijzer.nl: Job en inkomen: psychologen, onderwijskundigen, opvoedkundigen, pedagogen in Nederland.
Verdien ik wel genoeg? Basispsycholoog, 2.114 euro bruto 24 uur Intermediair.
De cao stelt dat een GZ-psycholoog in opleiding ten minste in schaal 59/60 dient te worden ingeschaald H7B art.1 en H8A art.6. Als jouw werkgever je als GZ-psycholoog in salarisschaal 60 heeft ingeschaald waar ik nu even van uitga, dan wegen de functiejaren als basispsycholoog minder zwaar en ligt het voor de hand dat zolang je in opleiding bent je niet in aanmerking komt voor een overgang naar de zogenoemde b-schaal.
Basis psycholoog.
Werken in de functie van basis psycholoog binnen onze regio betekent dat je volop je innoverend vermogen kunt inzetten, dat de samenwerking met collegas open en toegankelijk is, dat jouw mening er toe doet en bijdraagt aan de continue verbetering van onze zorg aan patiënten.je voert intakegesprekken met nieuwe.

Contacteer ons