Op zoek naar salarisschaal basispsycholoog?

salarisschaal basispsycholoog
Wat verdient een psycholoog?
Een psycholoog is meestal academisch geschoold. Dit betekent dat hij/zij. Reageer als eerste! Wat verdient een basispsycholoog? Wat is het salaris van een basispsycholoog? Een psycholoog verdient in Nederland niet slecht, maar het maak wel heel veel. Reageer als eerste!
Basis Psycholoog vacatures Simply Hired.
Je bent een Basis Psycholoog master in klinische psychologie en je hebt 2-5 jaar behandelervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg. Mentaal Beter Almere. Je bent een ervaren psycholoog met minimaal 2 à 3 jaar relevante werkervaring; Voor onze vestiging in Almere zijn wij op zoek naar een Basispsycholoog.
Vacature: Basispsycholoog bij GGMD Doof.
Vacature: Basispsycholoog bij GGMD. Deze vacature is inmiddels verlopen. GGMD voor Doven en Slechthorenden is een landelijke organisatie met brede ervaring en expertise in de zorg en dienstverlening. GGMD biedt geestelijke gezondheidszorg en begeleiding op alle terreinen van het maatschappelijk leven: wonen, werken, opvoeden, relaties, scholing, vrije tijd en inkomen.
Vacatures basis psycholoog fwg 65 cao ggz Trovit.
Kenter Jeugdhulp zoekt een GZ Psycholoog te Haarlem HBO geplaatst op 26-02-2019 GZ psycholoog Voor het multidisciplinair Kind team zijn wij opzoek naar een. 19 dagen geleden op deBanenSite.nl. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van basis psycholoog fwg 65 cao ggz.
Verdien ik wel genoeg? Basispsycholoog, 2.114 euro bruto 24 uur Intermediair.
De cao stelt dat een GZ-psycholoog in opleiding ten minste in schaal 59/60 dient te worden ingeschaald H7B art.1 en H8A art.6. Als jouw werkgever je als GZ-psycholoog in salarisschaal 60 heeft ingeschaald waar ik nu even van uitga, dan wegen de functiejaren als basispsycholoog minder zwaar en ligt het voor de hand dat zolang je in opleiding bent je niet in aanmerking komt voor een overgang naar de zogenoemde b-schaal.
Handig jouw zzp uurtarief berekenen op basis van een medewerker in loondienst ZZPTarief.nl.
ZZPTarief.nl berekent voor opdrachtgevers en ZZP ers het kostendekkende uurtarief. Welkom op ZZP Tarief ZZP Tarief is een berekeningsmodule welke uitgaat van het gewenste bruto maandsalaris. Voor opdrachtgevers berekent deze module bij welk uurtarief een zzp'er' evenveel kost als een vaste medewerker.
GGZ vacatures werken bij Antes Antes, Specialist in psychiatrie en bij verslaving.
Wil jij werken in de geestelijke gezondheidszorg ggz? Kom dan werken bij Antes. Ons werkgebied is Rotterdam Rijnmond, Dordrecht en omstreken en de Zuid-Hollandse eilanden. Wij hebben vaak openstaande vacatures voor de functies: verpleegkundige, GGZ agoog, verslavingsarts, psychiater, psycholoog basispsycholoog, GZ-psycholoog en klinisch psycholoog.
Vacatures Basispsycholoog ggz Vacat.
Vacaturenummer: 2019462 Team: GGZ West Brabant Dienstverband: Bepaalde tijd Aantal uur per week: 36 Introductie Wij zoeken een Psycholoog Volwassenen in de regio West-Brabant voor 36 uur per week 6 dagen geleden Preview Opslaan. Vacatures gerelateerd aan basispsycholoog ggz. basispsycholoog psycholoog behandelaar.

Contacteer ons