Op zoek naar salarisschaal basispsycholoog?

salarisschaal basispsycholoog
Het salaris van een afgestudeerde psycholoog.
In de gezondheidszorg verdienen psychologen, van basispsycholoog tot psycholoog-specialist, binnen de CAO GGZ en CAO Ziekenhuizen tussen de 2.500 en 7.500 per maand, exclusief toeslagen. Vrijgevestigd psychologen alleen BIG-geregistreerd, dus gz-psychologen, psychotherapeuten of klinisch neuropsychologen hebben geen salaris maar omzet en winst of verlies, die afhangt van de grootte van hun praktijk en de hoeveelheid werkzaamheden die ze daarbinnen uitvoeren.
ontwikkelingen ggz praktijk beginnen salarisschaal basispsycholoog.
Als jouw werkgever je als GZ-psycholoog in salarisschaal 60 heeft ingeschaald waar ik nu even van uitga, dan wegen de functiejaren als basispsycholoog minder zwaar en ligt het voor de hand dat zolang je in opleiding bent je niet in aanmerking komt voor een overgang naar de zogenoemde b-schaal.
B Salariƫring.
bij de vaststelling van het salaris uit de nieuwe salarisschaal geldt ten minste het bedrag dat overeenkomt met het salaris dat gold per de eerste van de kalendermaand die volgt op het indelingsbesluit. Wanneer dit bedrag niet in de nieuwe salarisschaal voorkomt, dan geldt het naast hogere bedrag van die salarisschaal.;
Basis Psycholoog-vacatures juli 2018 Indeed.nl.
Als je een vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden. Je kunt je instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden of door de aanwijzingen in onze voorwaarden te volgen.
Wat verdient een psycholoog?
Een zelfstandige psycholoog verdient doorgaans ook meer dan een psycholoog in loondienst. Tevens is het belangrijk om te kijken naar hoeveel jaar er gestudeerd is. Een GZ psycholoog heeft bijvoorbeeld 6 jaar gestudeerd. Een basispsycholoog 4 jaar. Wat verdient een psycholoog bruto per maand?
Functie, Salaris, Loon: Psycholoog, Onderwijskundige, Pedagoog, Opvoedkundige Loonwijzer.nl.
Psychologen doen onderzoek naar en bestuderen de mentale processen en het gedrag van menselijke individuen en groepen en passen de verworven kennis toe ter bevordering van persoonlijke, sociale, educatieve of beroepsmatige aanpassing en ontwikkeling. Powered by Monsterboard. Check je salaris!
Verdien ik wel genoeg? Basispsycholoog, 2.114 euro bruto 24 uur Intermediair.
De cao stelt dat een GZ-psycholoog in opleiding ten minste in schaal 59/60 dient te worden ingeschaald H7B art.1 en H8A art.6. Als jouw werkgever je als GZ-psycholoog in salarisschaal 60 heeft ingeschaald waar ik nu even van uitga, dan wegen de functiejaren als basispsycholoog minder zwaar en ligt het voor de hand dat zolang je in opleiding bent je niet in aanmerking komt voor een overgang naar de zogenoemde b-schaal.
Basis psycholoog.
Werken in de functie van basis psycholoog binnen onze regio betekent dat je volop je innoverend vermogen kunt inzetten, dat de samenwerking met collegas open en toegankelijk is, dat jouw mening er toe doet en bijdraagt aan de continue verbetering van onze zorg aan patiƫnten.je voert intakegesprekken met nieuwe.

Contacteer ons