Meer resultaten voor salarisschaal basispsycholoog

salarisschaal basispsycholoog
Basis Psycholoog-vacatures in Gelderland augustus 2018 Indeed.nl.
Lees meer over werken bij Prezzent. basispsycholoog Marina de Wolfcentrum 32-36 uur. GGz Centraal 17 reviews. 2.793 4.365 per maand. Je hebt minimaal twee jaar werkervaring als psycholoog; Het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 60 minimaal 2.793, en maximaal 4.365, bruto per.
Functie, Salaris, Loon: Psycholoog, Onderwijskundige, Pedagoog, Opvoedkundige Loonwijzer.nl.
Zoeken Functie en Salaris: Psycholoog, Onderwijskundige, Opvoedkundige, Pedagoog. Psychologen doen onderzoek naar en bestuderen de mentale processen en het gedrag van menselijke individuen en groepen en passen de verworven kennis toe ter bevordering van persoonlijke, sociale, educatieve of beroepsmatige aanpassing en ontwikkeling.
Wat verdient een psycholoog?
Betekenis HbA1c bloedonderzoek en normale waarden labuitslag. Voor een HbA1c bloedonderzoek wordt door een arts of ander medisch specialist bloed afgenomen en naar een laboratorium gestuurd. Reageer als eerste! Wat verdient een basispsycholoog? Wat is het salaris van een basispsycholoog?
Basis psycholoog.
Werken in de functie van basis psycholoog binnen onze regio betekent dat je volop je innoverend vermogen kunt inzetten, dat de samenwerking met collegas open en toegankelijk is, dat jouw mening er toe doet en bijdraagt aan de continue verbetering van onze zorg aan patiƫnten.je voert intakegesprekken met nieuwe.
ontwikkelingen ggz praktijk beginnen salarisschaal basispsycholoog.
Als jouw werkgever je als GZ-psycholoog in salarisschaal 60 heeft ingeschaald waar ik nu even van uitga, dan wegen de functiejaren als basispsycholoog minder zwaar en ligt het voor de hand dat zolang je in opleiding bent je niet in aanmerking komt voor een overgang naar de zogenoemde b-schaal.
Basis Psycholoog-vacatures augustus 2018 Indeed.nl.
Als je een vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden. Je kunt je instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden of door de aanwijzingen in onze voorwaarden te volgen.
Het salaris van een afgestudeerde psycholoog.
In de gezondheidszorg verdienen psychologen, van basispsycholoog tot psycholoog-specialist, binnen de CAO GGZ en CAO Ziekenhuizen tussen de 2.500 en 7.500 per maand, exclusief toeslagen. Vrijgevestigd psychologen alleen BIG-geregistreerd, dus gz-psychologen, psychotherapeuten of klinisch neuropsychologen hebben geen salaris maar omzet en winst of verlies, die afhangt van de grootte van hun praktijk en de hoeveelheid werkzaamheden die ze daarbinnen uitvoeren.
Verdien ik wel genoeg? Basispsycholoog, 2.114 euro bruto 24 uur Intermediair.
De cao stelt dat een GZ-psycholoog in opleiding ten minste in schaal 59/60 dient te worden ingeschaald H7B art.1 en H8A art.6. Als jouw werkgever je als GZ-psycholoog in salarisschaal 60 heeft ingeschaald waar ik nu even van uitga, dan wegen de functiejaren als basispsycholoog minder zwaar en ligt het voor de hand dat zolang je in opleiding bent je niet in aanmerking komt voor een overgang naar de zogenoemde b-schaal.

Contacteer ons